Tuesday, January 20, 2015

Lolita Lempicka: Illusions Noires - Eau de Minuit

Rakastan Lolita Lempickan tuoksujen pulloja. Olen vuosia ihaillut varsinkin näitä keskiyö-versioita ja niiden upean dramaattisia pakkauksia. Olin innoissani, kun tämä 'Eau de Minuit' -versio tuli vastaan Perfume.fi -kaupassa. Hintaa oli vain n.40e, vaikka kyseessä on 100ml pullo. Näitä eri versioita julkaistaan melkein joka vuosi, joten itsekin tahtoo mennä hieman sekaisin. Tämä kyseinen tuoksu on vuodelta 2012, kokoelmasta 'Illusions Noires'.

"Eau de Minuit":
- top notes: iris, myrrh
- middle notes: jasmine sambac, licorice
- base notes: vanilla, benzoin

Vertailun vuoksia alla on alkuperäisen tuoksun nuotit. Tuoksut eroavat yllättävän paljon, mutta lakritsa ja vanilja toimivat yhdistävänä tekijänä.

"Le Premiere Parfum":
- top notes: violet, ivy, star anise
- middle notes: iris, amaryllis, orris root, licorice, cherry
- base notes: tonka bean, vanilla, vetiver, white musk, praline
Yllä olevasta kuvasta näkee hyvin 100ml ja 30ml pullon kokoeron. Luin pari päivää sitten, että jotkut tuoksutalot julkaiset jättipulloja ja juuri tästä Lolitan tuoksusta tulee 2,7l(!!!) kokoinen pullo. Hintaa on vaatimattomat 1455e. Ja tilata saa Lolita Lempicka omilta sivuilta.

Eau de Minuit on nimensä mukaisesti tarkoitettu ennemmin iltakäyttöön kuin päivään. Se ei kuitenkaan ole hurjan raskas tai liian makea. Itse haistan selkeiten lakrsitsin ja tuoksu pysyy mukavan pehmeänä koko ajan.
In English:
I love Lolita Lempicka's scents and the bottles. I've been dreaming of getting one of the Eau de Minuit versions and I got lucky before holidays when I found this 'Illusions Noires - Eau de Minuit' edp for only 40€. It's 100ml (3.4 fl.oz), so it was a nice find. This version is from 2012. A new one is released almost yearly.

Lolita Lempicka has released a giant bottle of the first fragrance. It's 2,7 litres and costs 1455 euros. It can be found on Lolita's homepage. :)

2 comments:

  1. Ihana pullo, itse pidän kovasti tuosta Lolitan alkuperäisestä tuoksusta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on ihana ja jännä. Lempickan tuoksut ovat olleet ainakin itselleni melko omalaatuisen tuoksuisia. Harmittaa edelleen, että L de Lempicka on lopetettu. :(

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...