Tuesday, January 21, 2014

Forgotten Duochrome

Joskus on kiva käydä läpi kameraa ja löytää sieltä täysin unohdettuja meikkikuvia. Tässä pari niistä. Tämän silmämeikin haluan tehdä myös uudestaan. Harmi vaan, että en voinut käsitellä kuvia silloin joskus puoli vuotta sitten, joten ei mitään hajua, mitä tuotteita olen käyttänyt. Ainoa, joska olen varma, on liikkuvalla luomella oleva sävy: MACin Blue Brown -pigmentti.
Kasvoilla on luultavasti Illamasquan Skinbase 02 ja huulilla saman firman Apocalips -huulipuna. Silmämeikki näyttää kokokasvokuvassa todella kivalta. Huulten väristä päätellen meikki on tehty gootti-iltaa varten. :)
Tässä toinen meikki, josta löysin kuvat. Tuo vanhan kullan värinen luomiväri on varmaankin Fyrinnaen Gilded Wings tai Lucky Charmed. Tämä meikki olisi kaivannut kaverikseen myös tekoripsiä.
Kokokasvokuvasta ei sen kummempaa sanottavaa. Huulipunaa en muista, mutta sen muistan, että kokeilin huulipunan päälle MACin Utterly Tart -huulikiiltoa. Minulla on myös kasa kuvia huulijutuista, joista en ole vielä jaksanut kirjoittaa (ja kasa tuotteita, joista pitäisi ottaa kuvat).
In English:
I found these pictures from my camera. I don't remember at all when these were taken. Must've been at least 6 months. I absolutely love the first duochrome look. Too bad I can't remember the products I used. Only thing I know for sure is MAC's Blue Brown pigment which I use on my lids. :) I really need to re-do that look. And on my lips I have Illamasqua's Apocalips.

6 comments:

 1. Todella kauniita meikkejä molemmat! :) Enemmän tykkäilen tuosta ekasta, sun silmän muodolle sopii jotenkin tosi hyvin tekoripset.

  ReplyDelete
 2. Ihan käsittämättömän upeta meikkejä! Eka on kyllä munkin lemppari- Blue Brown vaan on niin ihana ^^

  ReplyDelete
 3. Blue Brown on kaunis, en kyllä ole vielä saanut sitä ostettua itselleni, mutta ehkä joku päivä. Kauniita meikkejä!

  ReplyDelete
 4. Kauniita meikkejä, uskallat tehdä tosi erikoisia. Toi alempi kolahtaa tänne taas ja kovaa!

  ReplyDelete
 5. Tosi kauniita meikkejä molemmat, mutta erityisesti tuo eka on mun lemppari. Hyvin sopii turkoosit huulet tuon silmämeikin kanssa.

  ReplyDelete
 6. I love the first look with the teal lipstick. It pairs so well with the eye makeup.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...