Sunday, January 26, 2014

Blue Brown Revisited

Pakkohan minun oli kokeilla tehdä uudestaan smoky-meikki MACin Blue Brown pigmenttiä hyödyntäen. Se on todella upea sävy, mutta siinä on yksi iso MUTTA. Pigmentin pohjaväri on hyvin punertavan ruskea ja en vaan tykkää. Toivoisin niin kovasti, että pohja olisi viileä ruskea/taupe. Sitten tämä pigmentti olisi täydellinen. Punaisuutta saa onneksi välteltyä pohjustamalla luomi ensin jollain toisellä värillä (tässä tapauksessa liikkuvalla luomenna on tumman turkoosi kynä). Sen päälle levitettynä Blue Brownista tulee esille nimen omaan se upea turkoosi hohde.

I just had to try the smoky look with MAC's Blue Brown pigment for a second time. I love that pigment, but there's one big BUT. The base color of that pigment is very red based brown and I just don't like that. If it was cool brown or taupe then the pigment would be perfection. But there's a way to avoid the reddish shade by priming your lid with another color; in this case with deep turquoise. 
 Primer:
- UDPP
- Yves Rocher: Marine Vert

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- MAC: Blue Brown pigment
- Wet'n Wild: Comfort Zone (darkest green, light taupe)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancome: Hypnose Drama
Olisi ehkä pitänyt jättää huulet vaaleammaksi, mutta kun minä nyt vaan halusin päästä taas käyttämään MACin Instrigator -huulipunaa. Ja sitten täytyy todeta, että olen tainnut löytää parhaan ripsivärin omille ripsilleni. Nimittäin Lancômen Hypnôse Draman. Teen siitä juttua vielä erikseen, mutta yksikään ripsiväri ei ole tuuheuttanut näin hyvin ripsiäni. Se on saanut aika ristiriitaisia arvioita, joten olisi voinut mennä myös pieleen.

I think I should've left my lips a bit lighter, but I just wanted to use Instigator. :) And I've probably found the best mascara for my lashes: Lancôme's Hypnôse Drama. I'm making a post about it soon. No other mascara has given this much volume. It's got very mixed reviews so it could've gone the other way too. 

10 comments:

 1. Mun on kyllä pakko hankkia tuo Blue Brown! Niin upea se vaan on. Vaikka onhan mulla Club, joka on hyvin samanlainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Clubia mulla ei ole, mutta olen sitä sen verran testannut, että Blue Brown on huomattavasti näyttävämpi. Suosittelen. :)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos kovasti! Tykkään tehdä näitä tummia meikkejä aina kun vaan on mahdollista. :)

   Delete
 3. Hypnôse Drama on kyllä munkin lemppari! ♡ Sillä saa aika olemattomistakin ripsistä (minun) näyttävät.

  Upea meikki jälleen kerran! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Drama on oikeasti tosi kiva. Voisin oikeasti kuvitella maksavani tuon 36€ tulevaisuudessa, jotta ei tarvitse etsiä turhaan enää yhtään ripsiväriä. Ainoa markettiripsari, joka on päässyt yhtään lähelle on Isadoran Big Bold, mutta tässä on mukavampi harja.

   Delete
 4. Oi, niin nättiä! Sekä meikki että bloggaaja :)

  ReplyDelete
 5. Upea- taas! Ja Instigator on ihana....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä voisin ehkä laittaa kuvia myös työmeikeistä, mutta ne on niiin tylsiä. ;) Nämä mustahuulikuvat on paljon hauskempia. Voisin käyttää Instigatoria vaikka päivittäin, mutta se ei vaan istu töihin...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...