Tuesday, January 28, 2014

Dior Addict Extreme: Black Tie 987

Tästä vilahti kuva jo tuossa ale-löydöt postauksessa, mutta halusin tehdä tästä ihan oman postauksen. Minulla on ennestään yksi Diorin huulipuna, mutta se on eri koostumusta kuin tämä. Luin netistä muutamia arvosteluja ennen kuin uskaltauduin ostamaan. Minulla riittää huulipunia, joten yhtään keskivertotuotetta en kaipaa. 
Huulipunan sävy on huomattavasti vaaleampi levitettynä kuin tuubissa ja moni varmasti säikähtää tuota tummuutta. Itse olisin ostanut ilman muuta, vaikka huulipuna olisikin ollut juuri noin tumma kuin hylsyssä. (En muuten ensin tajunnut, että huulipunahylsy lähtee tuolta nupista vetämällä irti eikä tuosta hopeisen sauman kohdalta. Onneksi en saanut rikottua.) Itse pakkaus on tyylikäs; ei liian näyttävä.
Dior Addict Extreme huulipunia kehuttiin kovasti lukemissani blogikirjoituksissa, joten ajattelin kokeilla. Oikeassa olivat. Huulipuna levittyy erittäin miellyttävästi huulille. Mielestäni huulipuna ei tuoksu millekään ja peittävyyttä tuli juuri sopivasti yhdellä pyyhkäisyllä. Tämä on myös siitä mukava puna, että kun puna kuluu, se ei häviä kokonaan pois vaan huulille jää "stain". Nerokasta. Huulipunan koostumus on aika liukas ja kiiltävä, joten kiilto alkaa kulua pois suht nopeasti, mutta huulilla jää silti sävyä. Tästä tulee ehdottomasti yksi luottotyöpunistani. :)

In English:

I wanted to make a separate post about Dior Addict Extreme lipstick in shade Black Tie 987. I wasn't familiar with this finish, so I had to read a few reviews first. All of them were good, so I finally bought this. And I'm glad I did. (I had a bit trouble opening the tube, because I thought it would open by the silvery seam, but I just had to pull by the nob...)

The lipstick looks a lot darker in the tube than it is in real life. I'm sure that scares many people off, but I would've bought it anyway. Dark or not. I like the dark berry color so much. The lipstick itself feels very comfortable on the lips. It glides on like a dream, doesn't really have a scent and leaves a nice stain behind. This will be seen on my lips at work a lot. 

8 comments:

 1. Onpa Black tie kaunis sulla! Ostin sen joskus syksyllä alesta, mutta jäi aika vähälle käytölle-tää rohkaisi kokeilemaan uudestaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä voi onneksi levittää todella ohuen kerroksen, jolloin väri on huomattavasti vaaleampi.

   Delete
 2. Kaunis meikki taas, huulipunan sävy on sulle napakymppi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanan herkullinen punainen. :) Pitäisi vaan löytää hyvä rajaus kaveriksi.

   Delete
 3. Poimin saman huulipunan Kicksin alesta ja tykkään! Minäkin yritin ensin kiskoa hylsyä auki väärästä kohtaa, harhaanjohtava muotoilu.

  -Taru

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aloin pitää itseäni todella tyhmänä, kun en meinannut saada hylsyä irti. Todellakin harhaanjohtavaa muotoilua. ;) Mutta onneksi en hajottanut.

   Delete
 4. Replies
  1. Thank you! It's a very pretty shade.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...