Thursday, March 22, 2012

Illamasqua: Kontrol, Apocalips & Unrequited

Tässäpä oma, pieni Illamasqua saaliini. Heillä oli pari päivää ilmaiset postikulut, kun loppusumma ylitti £45. Olin pitkään halunnut ostaa violetin 'Kontrol' punan ja nyt uuden kokoelman turkoosi 'Apocalips' houkutteli myös. Halusin mukaan myös oikeasti käytännöllisen tuotteen ja otin 'Unrequited' -poskipunan, jotta sain tuon 45 puntaa täyteen. Mietin pitkään sitä valkoista rajausta, mutta en uskaltanut ottaa ja täytyy myöntää, että vähän harmittaa, koska olen nyt nähnyt siitä kuvia ja se näyttää niin hyvältä.

Here's my little Illamasqua haul. They had free international shipping for a couple of days when you bought stuff valued over £45. I've wanted 'Kontrol' lipstick forever now and the new teal 'Apocalips' lipstick also called my name. Then I wanted something that's actually useful ;) and got 'Unrequited' blush. I wanted to order the white liquid eyeliner, but chickened out.
Illamasquan pakkaukset ovat vaan niin kauniit. Yksinkertaiset, mutta erottuvat ja mielestäni ne näyttävät todella tyylikkäiltä. Huulipunahylsyt tuntuvat käteen mukavan raskailta. Joillakin on nähtävästi vaikeuksia poskipunarasioiden avaamisen kanssa, mutta omani avautui todella helposti.

I just love Illamasqua's packaging. They're simple yet elegant and I've never seen anything like these out there.
 Powder Blusher: Unrequited (£16.50)
Virallinen kuvaus tästä punasta on 'soft baby pink'. Ei tuo minun silmääni ihan baby pinkki ole. Tämä ei ole kovin kylmä pinkki, vaan siinä on mukana lämpöä, joka tekee tästä punasta sopivan melkein kaikille ihosävyille. Pigmenttiä tässä ainakin riittää. Kokeilin tätä tänään pehmeimmällä poskipunasudilla ja silläkin piti olla *todella* varovainen tai pelleposket ovat taattu lopputulos.

Official description is 'soft baby pink', but I'd say it's not that soft. This is not a cool pink. There's some warmth and that's why I think this works with different skin tones. And holy hell this is pigmented! I tried this today with my softest blush brush and I still had to be *very* careful to avoid clown cheeks.  
Lipstick: Apocalips (from Human Fundamentalism collection, £15.50)
Lipstick: Kontrol ( from Theatre Of The Nameless collection, £15.50)
Huulipunista olen ehtinyt testaamaan vasta Kontrolia ('blue violet'). Se on juuri niin hyvä kuin olin olettanutkin kaikkien arvostelujen pohjalta. Äärettömän pigmenttinen, liukuu helposti huulille ja pysyy todella hyvin. Väri on aivan täydellinen violetti. Sävyssä on ehkä hieman jotain harmautta, joka tekee siitä niin kauniin. Kontrol on todellakin violetti eikä mikään pinkkiin tai fuksiaan taittava viritelmä. Jos etsit täydellistä violettia, niin suosittelen ehdottomasti tätä.
'Apocalips' ('teal, matt finish) on vielä ihastelun asteella. Se on kädelle kokeiltuna huomattavasti kuivempi kuin Kontrol. Pigmenttiä siinäkin tuntuu olevan ja mielestäni tämä on enemmän vihreänturkoosi kuin siniturkoosi (vai miten tuo 'teal' sitten pitäisi oikein kääntää).  

I've only had the time to test 'Kontrol' ('blue violet') of these 2 lipsticks. It's just as good as I assumed. It's highly pigmented, applies very easily on the lips and stays there. It's a perfect purple. There's probably some greyness in the shade and that's why it's so beautiful. If you're after a perfect purple lipstick I'd highly recommend 'Kontrol'.
I've only been admiring and swatching 'Apocalips' ('teal, matt finish'). It's much dryer compared to 'Kontrol', but I was aware of that before I ordered it. I'd say it's more green based than blue. Lip swatch is coming later.
 Swatches (from left): Kontrol, Apocalips & Unrequited (swatched lightly)
Lip swatch of Kontrol. <3

Olen todella tyytyväinen ensimmäiseen tilaukseeni (vaikka 'Freak' samplea en saanutkaan). Paketti tuli todella nopeasti: tilasin lauantaina ja keskiviikkona sain hakea sen postista. Ehkä minä vielä joku päivä tilaan sen valkoisen 'Scribe' -rajauksen. :)

I'm really happy with my first order (although I didn't get the 'Freak' sample). The shipping was really fast: I ordered on Saturday and got the package on Wednesday. Maybe I'll order the 'Scribe' eyeliner one day. :)

2 comments:

  1. I want Kontrol and Apocalips so badly!!!

    ReplyDelete
  2. They are quite unique and I highly recommend getting Kontrol. It's just gorgeous. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...