Wednesday, March 14, 2012

Minty Plum

Grimasin uudet luomivärit pääsivät heti käyttöön. :) Yhdistin ehkä hieman epätavalliset värit, mutta lopputulos on mielestäni oikein ihastuttava. Punanaamion kassalla oleva myyjä kommentoi värivalintojani, että niitä ei ole tehty käytettäväksi keskenään, vaikka kauniita ovatkin. Eipä. ;)

I just had to try my new Grimas eyeshadows this morning. :) I combined quite unsual colors, but I love the result. The person who sold me these said that these are lovely colors, but not to be used at the same time. Like hell. ;)
 Primer:
- UDPP
- NYX: Eyeshadow Base, White

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (natural white)
- Grimas: 481 (mint)
- Grimas: 572 (fuschia)
- Grimas: 681 (plum)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eye Liner pen
- Isadora: Big & Bold Mascara
Sain mintun näkymään luomilla paremmin laittamalla NYXin valkoista pohjustajaa UDPP:n päälle (yksinään tuo NYX kökkööntyy ainakin minulla hyvin nopeasti). Kaiken kaikkiaan tämä lopputulos on jotenkin raikas ja leikkisä. Karkkivärejä. :)

I got the mint shade to show up better by using NYX's white primer on top of UDPP (by itself the white primer doesn't look nice for long on my lids). I really like the result. This make up looks kinda fresh and playful. Candy shades. :)

7 comments:

 1. Oli kyllä myyjä ihan väärässä, tosi kauniisti värit sopii yhteen :) Hyvin oot saanu häivytettyäkin noin erilaiset värit toisiinsa.

  ReplyDelete
 2. Nyt kyllä hihkuin ihan ääneen, sen verran ihastuttava yhdistelmä! Enpä olisi osannut itse kokeilla mutta tästä nyt innostuin. Ei ole myyjä tiennyt mitään meikeistä :D pysyyko tuo Milk sulla UDPp:n kanssa? Mulla se ei toiminut yhtään :(

  ReplyDelete
 3. Yhdyn edellisiin, hirmuisen kaunis väriyhdistelmä! Täytyy itsekin päästä kokeilemaan. :)

  ReplyDelete
 4. Ihana meikki! Olipa typerä myyjä... :)

  ReplyDelete
 5. Johis:
  Meikkaamisessa kannattaa unohtaa säännöt aika pitkälle. Tiesin heti, että haluan kokeilla näitä värejä yhdessä. En tosin odottanut, että ne näyttäisivät vielä paremmalta kuin kuvittelin. :) Näin eri sävyisiä luomivärejä pyrin pitämään luomilla melko erillään toisistaan ja häivytän vain rajoja kevyesti.

  Charming Nails:
  =) Joskus tulee tällaisia ihania ja yllättäviä meikkionnistumisia. Alun perin halusin yhdistää mintun ja violetin, mutta koska tuo fuksia nyt sattui olemaan paletissa, niin kokeilin sitten sitä. :) Milkiä minulla ei ole, vaan sellaisessa purkissa oleva valkoinen luomivärin pohjustaja. Tosin sekään ei toimi niin hyvin kuin toivoin. :( Milkiä en edes viitsi kokeilla näillä öljyluomilla.

  .Nekku.
  Tämä on tosiaan ihana yhdistelmä. Teen varmasti toistekin meikin näillä sävyillä. :)

  Gloss:
  Monet ovat niin jämähtäneet tiettyihin väriyhdistelmiin, että tällaiset oudot kombinaatiot tuntuvat vain käsittämättömiltä. Muistelen törmänneeni myös sellaiseen ajatukseen, että vihreää ja violettia ei voisi yhdistää silmämeikissä. Ja p..kat! Se on yksi kauneimmista yhdistelmistä omasta mielestäni. :) Ja kiitos! =)

  ReplyDelete
 6. Ihan mielettömän upea meikki!

  ReplyDelete
 7. Mahtavat värit! Olen käyttänyt itsekin viime aikoina tämän tyylistä väriyhdistelmää :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...