Thursday, March 8, 2012

Illamasqua: Human Fundamentalism, spring 2012

Moni on varmaankin jo törmännyt kuviin Illamasquan uudesta 'Human Fundamentalism' -kokoelmasta (nyt ennakkotilattavissa). Olen aina aivan totaalisen ihastunut Illamasquan kokoelmiin. Niiden promokuvat ovat ihan huikeita. Teemat ovat ihanan synkkiä ja välillä paheellisia, mutta silti esteettisesti silmää miellyttäviä. Niin myös tämä uusi kokoelma.

Many of you have probably seen promo shots of the new Illamasqua collection called 'Human Fundamentalism' (it's on pre-order at the moment). I'm completely in love with Illamasqua's collections. The promo pics are beyond gorgeous.

Tässä meikissä on niin monta asiaa, josta pidän. Ensinnäkin huulet. <3 Upea turkoosi. Valkoiset rajaukset näyttävät todella mahtavilta ja harkitsen kovasti tuon eyelinerin hankintaa (Precision Ink 'Scribe', pure white, £17.00). Mutta koska olen aika kalpea, niin pelkään, että tuo valkoinen ei erotu tarpeeksi hyvin.

There're so many things I like about this look. First of all, the lips.<3 Gorgeous teal. The white eyeliner is quite unusual and cool. I'm seriously thinking about getting that Precision Ink eyeliner in 'Scribe' (pure white, £17.00). But as I'm quite pale I'm afraid that it wouldn't look good on me.
Tätä minä himoitsen. Turkoosi, matta huulipuna, jonka nimi on 'Apocalips' (£15.50). <3 Olen käyttänyt viime aikoina melko räväköitä huulipunia, joten näen itseni käyttävän tällaista väriä myös arkena. :) Minua jäi harmittamaan, etten tilannut Morgana Cryptorialta 'Turquoise' huulipunaa ennen kuin se sävy lopetettiin. Ehkä tämä voisi olla hyvä vaihtoehto.

This is something I crave. Teal, matte lipstick called 'Apocalips' (£15.50). <3 I've been using quite weirdly colored lipsticks lately so I think I'd wear this during day time. :) I'm still kicking myself for not ordering 'Turquoise' lipstick from Morgana Cryptoria before it was discontinued. But maybe this is a nice alternative for it.
Kokoelmassa on aivan ihana värimaailma. Kevätkokoelmat ovat melkein aina todella tylsiä. Mutta luomivärejä minulta löytyy jo niin paljon, että värin pitää olla todella erikoinen, että maksaisin yhdestä napista melkein 20€. Mitäs mieltä muut ovat tästä kokoelmasta?

I love the shades in this collection. Usually spring collections are one big blah, but this is not. But I already own so many eyeshadows that the shade has to be really unique for me to pay £15.50 for one shadow. What do you think about this collection?

3 comments:

  1. Mun tekis myös ihan hirmuisesti mieli hankkia tuo turkoosi huulipuna, mutta kun tiedän, että mun ei tulisi sitä pahemmin käytettyä kuitekaan :( Jotain kyllä tilaan ihan varmasti ;)

    Kevätkokoelmat on tosiaan yleensä aika tylsiä, mutta Illamasqua on positiivinen poikkeus.

    ReplyDelete
  2. Mä odottelen vielä swatcheja tuosta turkoosista. Jotain olen jo nähnyt, mutta niiden perusteella ei osaa sanoa, onko tuo pigmenttinen ja hyvin levittyvä. Tekisi silti mieli pistää jo ennakkotilaukseen. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...