Thursday, March 8, 2012

Night Walking

Postimies kävi tuomassa kovasti odotetun paketin tänään. Solestruck.comista tilaamani Jeffrey Campbellin 'Night Walk' -kengät. <3

Postman brought me an eagerly waited package today. My Jeffrey Campbell's 'Night Walk' shoes from Solestruck.com. <3

8 comments:

 1. Oi! Ei tässä muuta voi sanoa kun <3

  ReplyDelete
 2. Ooh, ihanat! Ja ihana laatikkokin :)

  ReplyDelete
 3. HeidiB:
  Tiedän. :) <3

  Karoliina Kalma:
  Kiitos! :) Ja tuo laatikko on todellakin kaunis. En tiedä, ovatko laatikot muuttuneet ihan vasta, koska olen nähnyt näitä kenkiä ihan erilaisissa (mielestäni rumemmissa) laatikoissa.

  ReplyDelete
 4. uuuh! mutta pystyykö noilla kävelemään siinä missä vastaavankorkuisilla kiilakoroilla tai platokorkkareilla? noi on toooodella himottavia, mutta en ole raaskinut sijoittaa kun en yhtään tiedä pystyykö noita missään käyttämään.

  ReplyDelete
 5. ashmi:
  Pystyy kävelemään. En olisi ostanut, jos siitä olisi ollut epäilys. Kovin epätasaisessa maastossa en lähtisi kokeilemaan, mutta muuten nuo tuntuvat tukevilta. Tietysti taaksepäin kaatumisen vaara on olemassa, mutta pitää vaan muistaa, mitkä kengät on jalassa. :) Nuo on myös yllättävän kevyet. Odottelen tässä, että kadut sulaisivat kokonaan, niin pääsen testaamaan myös ulkona. Mutta kyllä nämä silti jää varmaan pelkiksi bile-kengiksi. ;)

  ReplyDelete
 6. voi nam. kiitos tiedosta, joudun ehkä harkitseen. ihan kävelykengiksi en kyllä tosiaan meinannut, mutta jos noilla klubi-illan verran selviäisi....

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...