Tuesday, March 13, 2012

Shopping: Grimas & Benecos

En ole ostanut Grimasin luomivärejä vuosiin. Sain jossain vaiheessa päähäni, että haluan mintunvärisen mattaluomivärin. Samoin totesin, että minulta puuttuu myös tumma vihreä. Punanaamiossa saa täyttää itse 4 värin paletin (jotenkin kuvittelin, että heillä olisi myös 6 ja 12 napin itsetäytettäviä paletteja). Minulla taitaa olla vuoden ajat vähän sekaisin, koska nämä ovat taas melko syksyisiä sävyjä. :)

I haven't bought Grimas eyeshadows in years, but then I got this idea that I want a matte, mint green eyeshadow. And I didn't have a dark green either. I ended up purchasing 4 shadows.

Sanon suoraan, että en ole Grimasin pakkausten ystävä. Nämä harmaat, muoviset paletit ovat aika rumia. Kyseessä on toki ammattilaismeikkisarja, mutta ehkä pakkausten ulkonäköön olisi voinut panostaa vähän enemmän.

I have to say I'm not a fan of these dull grey palettes. I know Grimas is meant for professional use (theaters etc.), but still.
Kävin piipahtamassa myös Ruohonjuuressa ja tämä Benecosin sinun kajal oli -30% alennuksessa. Se vaikutti kädelle kokeiltuna hyvin levittyvältä ja pigmenttiseltä, joten poimin sen mukaani. (Tällä kynällä ei siis ole virallisesti nimeä. Jossain nettikaupassa luki vain 'tumman sininen rajauskynä'.)

Then I found this pretty, blue Benecos eye kohl. It was on sale -30%, so I picked it up. It applied nicely when I swatched it and the color is pigmented. (This eyeliner doesn't have a name, it's just called 'dark blue eyeliner pen'.)
Swatches.

Koska Grimasin luomivärit ovat jo entuudestaan tuttuja, tiesin, että pigmenttiä riittää. Ainoa harmistus on tuo minttu, joka on vähän jauhoinen, mutta ehkä kerrostamalla ja sopivan pohjustajan kanssa saan sen toimimaan kunnolla.

Because I'm familiar with Grimas eyeshadows I knew they would be pigmented. Too bad the only inferior one is the mint green. it's a bit chalky, but maybe with layering and right primer I can make it work. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...