Tuesday, December 6, 2011

HG Products: MAC Prep + Prime Face Protect spf 50


Olen kirjoitellut tästä tuotteesta jo aiemmin, mutta ajattelin, että se ansaitsee ihan oman postauksen. Kyseessä on yksi luottotuotteistani: MACin Prep+Prime Face Protect spf 50. Käytän tätä meikinpohjustajana rasvoittuvalla ihollani ja tämä toimii kuin unelma. Olen kokeillut myös perus Prep+Primea, mutta se ei tehnyt mitään iholleni eikä meikin kestävyydelle.
I've already written about this product earlier, but I thought it deserves its own post. I'm talking about one of my HG products: MAC's Pre+Prime Face Protect spf 50. I use this as a primer on my oily face and it works like a charm. I've also tried the basic Prep+Prime, but it didn't do anything. 
Itse tuotetta on yhdessä tuubissa aika vähän (30ml), varsinkin, kun tuote maksaa 30€ (onneksi viimeksi sain käytettyä Stockan -20% alekupongin, joten tuli hieman edullisemmaksi). Tuubi onneksi kuitenkin kestää käytössä itselläni jopa vuoden. Käytän sitä lähinnä T-alueella ja poskilla, eli siellä missä iho kiiltelee pahiten. Käytän siis tämän lisäksi kosteusvoidetta, koska varsinkin talvisin tämä on hieman kuivattava yksinään käytettynä.
There's quite little product in the tube (30ml/1.0 us fl oz) and it costs 30€ in Finland (~ $40). But one tube lasts almost a year on my use, so it's not that bad. I've found that little goes a long way and I use this on my T-zone and on cheeks (mainly where my skin's most oily). I use this over a moisturizer because this would be a bit drying especially during winter. 

Tässä on tuotteen INCI. En ole kovin hyvä näissä ainesosalistoissa, mutta sen osaan kertoa, että Prep+Prime spf 50 sisältää paljon eri silikoneja ja niiden yhdistelmiä. Joten jos olet silikoneille herkistynyt, tämä tuote ei todennäköisesti sovi sinulle. Yleensä hyvin silikonipitoiset kasvotuotteet tuntuvat liukkailta iholla, mutta tästä sitä tunnetta ei tule. Se tuo ennemmin jopa hieman tahmean pinnan. Iho jää kyllä mattapintaiseksi, mutta meikkivoidetta voi olla hieman työläämpää levittää tämän päälle. 

Here's the INCI. I'm not that good with ingredient lists, but I there're quite a lot of silicones in there. So if your skin is sensitive to silicones Prep+Prime spf 50 may not be for you. . Usually products which have lots of silicones feel a bit slippery on the skin, but this doesn't. It's almost a bit sticky, but it leaves the skin matte. Some times it makes applying foundations a bit harder because of the stickiness. 
Tässä huono kuva tuotteesta iholla. Eli voide on ihan valkoista ja melko paksua. Itselläni se ei jää näkymään iholla, mutta hieman tummemmalla iholla tämä nähtävästi voi jäädä hieman näkymään.
Here's a bad swatch of the product. Prep+Prime is white and quite thick. On my pale skin it goes totally invisible, but I've read that it can leave white cast on darker skin tones.+ iho pysyy mattaisena ja meikki siistinä (mikään muu tuote ei ole toiminut näin hyvin) /
keeps my oily face matte and helps foundation to stay put (nothing else has really worked)

+ ei tuki ihoa / 
doesn't break me out
+ kestää käytössä pitkään / 
one tube lasts a long time 
+ korkea suojakerroin / 
high sun screen protection


- korkea hinta tuotteen määrään nähden / 
expensive/not that much product
- tekee meikinpoistosta vaikeampaa (eli meikki pysyy vähän liiankin hyvin, joten käytän öljypohjaista putsaria) / 
makes washing of make up harder (I need to use oil based cleanser to wash this of completely)

4 comments:

 1. Kokeilin tuota kerran, mutta en havainnut sanottavampaa hyötyä- huokosia tuntui korostavan, mutta olisi toisaalta pitänyt kokeilla useampaan kertaan. Sain siis pienen näytepurtilon, mutta jostain syystä en käyttänyt sitäkään loppuun. Kiinnostaisi kokeilla nyt uudestaan mineraalimeikin kanssa.

  ReplyDelete
 2. Hyvä, että sait näytepurkin tuosta, jos ei toiminutkaan sinun ihollesi. Jotkut vannovat sen perus Prep+Primen tai Oli Control Lotionin nimeen, mutta minulla ne eivät taas toimineet yhtään.

  ReplyDelete
 3. I love this product as well. I use the SPF one in the summer and the one without in the winter. I use it every day!

  ReplyDelete
 4. Vulcan_Butterfly:
  Too bad the normal version didn't do anything to my skin. But I'm glad I found this and now my foundation stays put all day. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...