Sunday, December 18, 2011

Blue Velvet

Kokeilin viime kesänä ensimmäistä kertaa sinistä silmämeikkiä ja ihastuin. Sininen tuntuu pelottavan myös muita ihmisiä meikkivärinä, enkä ihmettele, koska ensimmäisenä siitä tulee mieleen vaan kauheita kasari-mielikuvia. ;) Mutta tällaiset ehkä aavistuksen violettiin taittavat siniset näyttävät upeilta ja ovat olleet myös trendikkäitä viime aikoina.
I tried blue eye make up for the first time last summer and really liked it. Blue seems to scare a lot of people. And I can't blame them 'cause blue = horrible 80s make up flashbacks. ;) But these blues with a hint of purple are quite gorgeous and trendy lately. 


- primer: UDPP
- eye shadows: Grimas 002 (off white), Manly palette - 120 colors (5 different blues), MAC Full Force Violet pigment
- eye liner: H&M Liquid Eye Liner pen
- mascara: Maybelline Last Stiletto, wp


Lopputulos on melkein samettisen näköinen. Luulen, että se johtuu osittain tuosta MACin 'Full Force Violet' pigmentistä (omaan silmään tuo pigmentti on kyllä selkeästi sininen eikä violetti). Nyt odottelen ihan innolla Sugarpillin 'Royal Sugar' -pigmenttiä saapuvaksi. Se näyttää aivan täydelliseltä siniseltä. <3
The result looks almost like velvet. I think it's because of MAC's 'Full Force Violet'  pigment (which is, imo, blue rather than violet). Now I'm eagerly waiting for Sugarpill's 'Royal Sugar', which looks like a perfect blue. <3

5 comments:

 1. I think you did a nice job of the blue makeup! Totally not 80's.

  ReplyDelete
 2. Thank you guys. :) But I have been thinking about making an outrageous 80s look some day. ;)

  ReplyDelete
 3. Oi miten upea sininen! Tässä ei kyllä ole yhtään kasariviboja, tosi tyylikkäästi ja siististi tehty silmämeikki. :) Ja just oikea sävy, sinisessä värissä kun vaan harvat sävyt näyttää oikeasti toimivilta.

  ReplyDelete
 4. rapture:
  Kiitos!
  Tällaiset kirkkaat, mutta hieman tummemmat siniset toimii parhaiten. Ne on jotenkin tosi graafisia värejä. Sellaiset keskisiniset on varmaan vaikeimpia saada näyttämään hyvältä.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...