Friday, December 30, 2011

December Hauls: Sugarpill, Models Own etc.

Vielä näin vuoden päätteeksi ajattelin listailla joulukuun kosmetiikkahankintoja. Alennusmyynneistä ei ole juuri löytynyt mitään mielenkiintoista, mutta Seppälä yllätti, koska sieltä löytyi Models Own 'Beetlejuice' -lakat hyllystä. :) Lähti siis mopo käsistä ja ostin kaikki 5 sävyä.
A small list of my December hauls now that the year is ending. I haven't found anything that interesting from the sales, but one Finnish store surprised me totally for having Models Own 'Beetlejuice' nailpolishes. :) I had to buy all 5 shades. 


- 2 x Schwarzkopf 'Natural & Easy' permanent hair dye, 590 Black
- 2 x Lumene 'Revitalizing Cleansing Oil' (this has been discontinued so I bought back-ups)
- Rimmel Vinyl Gloss: 130 Take a Chance & 440 her Majesty
- MsChic: 'Blushing Bride' blush & 'Matte Purple' single eyeshadow

Models Own 'Beetlejuice Collection'
- from left: Pinky Brown, Purple Blue, Golden Green, Aqua Violet & Emerald Black

En tiedä, onko näitä lakkoja jokaisessa Seppälässä, mutta jos liikkuu Turun seudulla, niin Skanssista löysin omani. Hintaa näillä on 4,95€/kpl.

Sugarpill Chromalusts: Royal Sugar & Lumi

Enemmän kuvia ja swatchit tulossa hieman myöhemmin. Olen jo suunnitellut käyttäväni näitä huomenna uuden vuoden aattona. :)
Swatches and more pictures are coming a bit later. I'll probably use these shadows tomorrow on New Year's Eve. :)

2 comments:

  1. Apua, tarvii mennä heti huomenna katsoon löytyisikö Beetlejuiceja Tampereelta! Kivoja ostoksia muutenkin, ajattelin että voisin ostaa itsellekin pari puhdistusöljyä. Harmi kun tuo lopetettiin.

    ReplyDelete
  2. SuperHotFemale:
    Nuo Beetlejuicet tulivat täytenä yllätyksenä. Toivoin kovasti, että ne tulisivat myös Seppälän valikoimiin, mutta en silti uskonut. Ainakin Turussa ne oli laitettu vain alahyllyllä oleviin laatikoihin, ei telineisiin.

    Tuota puhdistusöljyä taas löytyi Anttilasta. Ei maksanut kuin 5e, joten voi olla, että käyn itse hakemassa vielä yhden pullon jemmaan. Suomessa ei ole oikein muita öljyputsareita ja tuo toimii itselleni paremmin kuin esim. manteli- tai aprikoosinsiemenöljy.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...