Friday, September 23, 2016

Osa 2: Meikkivoiteita vaaleille - Foundation for the Fair

Siirrytään eteenpäin vaaleitten meikkivoiteiden vertailussa. Nyt on vuorossa melko edullinen nelikko. Ensimmäinen osa löytyy Täältä.

4. ja 5. Rimmel: Stay Matte Liquid Mousse Foundation 010 Light Porcelain ja 091 Light Ivory
Tämä Rimmelin meikkivoide on ollut todella ihastuttava löytö. Meikkivoide maksaa normaalisti n.9 euroa, mutta jos kohdalle sattuu alennus, niin hintaa jää vain 5-6 euroa. Olen kirjoittanut pidemmin tästä meikkivoiteesta Täällä. Lyhyesti kerrattuna tämä on erittäin meittävä ja mattainen meikkivoide, joten en suosittele kuivalle iholle missään tapauksessa. Vaaleimmat sävyt ovat oikeasti vaaleita 010 on kaikista vaalein ja punapohjainen. Itse pidän hieman enemmän 091 sävystä, koska se on neutraalimpi.

6. Maybelline: FitMe! Matte+Poreless 110
Noh, tämä ei nimestään huolimatta ole minun ihollani matta eikä häivytä ihohuokosia. Sävykin on turhan tumma. Tämä on porukan keltapohjaisin. Erittäin ohut koostumus ja peittävyys on parhaimmillaankin vain puolipeittävä. Pysyvyys on melko kehno. Toimii paremmin hieman normaalimmalla iholla, joka ei kaipaa juurikaan peittokykyä. (Hintaa noin 10€)

7. Lumene: Matt Control Oil-Free Foundation 0 Valon Hehkua/Light Ivory
Tästä meikkivoiteesta minun on pitänyt kirjoittaa jo pieni ikuisuus. Nyt on sitten aika. Meikkivoide sanoo olevansa täysin peittävä, josta en ole samaa mieltä. Jos verrataan vaikka Estee Lauderin Double Weariin, niin tämä on puolipeittävä. Kaikista eniten olen pitänyt tämän meikkivoiteen sävystä, joka on kivan vaalea ja neutraali.
Pysyvyys on melko keskinkertaista. Olen käyttänyt tätä monesti Revlonin ColorStayn kanssa ja pysyvyys on parantunut. Toimii ehkä sekaiholla parhaiten. Kiva kuitenkin, että Lumenelta on taas tullut näitä vaaleita meikkivoidesävyjä. Hintaa tällä on n.15€ ja tätäkin saa alennuksesta todella usein.
1. Urban Decay: All Nighter Liquid Foundation, 0.5
2. Illamasqua: Skin Base Foundation, 02
3. Estee Lauder: Double Wear Stay-in-Place Makeup, 1C0 Shell
4. Rimmel: Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 010 Light Porcelain
5. Rimmel: Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 091 Light Ivory
6. Maybelline: FitMe Matte + Poreless 110
7. Lumene: Matt Control Oil-free Foundation, 0 Light Ivory
8. Rimmel: Lasting Finish Nude, 091 Light Ivory
9. Rimmel: Lasting Finish with Comfort Serum 091 Light Ivory
10. Revlon: Colorstay combination/oily skin, 110 Ivory
11. Mehron: Celebre Pro-HD, Light 2
12. Kryolan: Ultra Fluid Foundation, Fair Olive

2 comments:

  1. Mä haluaisin ihan näin yleisesti vinkata myös Body Shopin meikeistä, sillä Bodarilta on aina löytynyt valikoimaa myös kalkkilaivan kapteeneille. Itse olen tällä hetkellä tykästynyt Fresh Nude -meikkivoiteeseen etenkin sen takia, että löytyy vaaleita, neutraaleja sävyjä, eikä vaan sitä possunpunaista "ivorya", mitä lähes joka merkki tuputtaa. Itse käytän sävyä 020 Bali Vanilla, mutta löytyisi vielä vaaleampikin neutraali 012. Ja tietty sitten ne viileät versiot. Itselleni peittävyys on varsin riittävä ja lopputulos sellainen semi-matta. Joskus käytän puuteria vielä päällä ja joskus en. Ihoni on aika lailla normaali/seka-ihoon taipuvainen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä. :) Itse en ole vuosiin käyttänyt The Body Shopin meikkejä, mutta ehkä pitäisi. (Ostin tosin heidän meikkivoiteen vaalentajan.)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...