Friday, September 2, 2016

Lipstick & Chains

Tämän kesän toiset kuvaukset olivat tyyliltään aivan erilaiset aiempaan verrattuna. Paikkana oli hylätty teollisuushalli, jossa olen ollut kuvattavana myös joskus vuosia sitten. Tuollaiset isot hallit ovat jotenkin vähän ahdistavia paikkoja, koska jostain kuuluu koko ajan rapinaa, pientä kolinaa jne. Kuvauspaikkana tämä oli ihan huikea.
Vaatteet olivat kuvaaja Tiinalta lainassa.

- Corset & skirt, Lip Service
- Bra, Marlies Dekkers
- Necklace & Haripiece, Glitter
- Boots from Paulan kenkä
Hallista löytyi aivan mielettömän hauska graffiti, jonka suussa oli sopivasti ikkuna. Oli tuolla muitakin huoneita ja kolkkia, mutta osassa oli niin paha haju, että jätimme menemättä.
Kuvausmeikki oli melko selkeä. Näissä kuvissa punaiset rajaukset vielä näkyvät, mutta kauempaa katsottuna ne häviävät kokonaan.
Silmämeikissä käytin Urban Decayn Naked Smoky -palettia ja punaisena rajauksena ColourPopin nestemäistä huulipunaa 'Creeper'.
Huulilla minulla oli ColourPopin 'Creature', jonka päälle taputtelin Fyrinnaen Sugar Coated(?) luomiväriä. Pitäisi hankkia tuollainen metallinen, mattapintainen huulipuna esim. Milanilta.

3 comments:

 1. Wau miten upea nainen ja upea kuvausmeikki <3 olisi varmasti tosi jännä olla vanhassa hallissa, heti tuli sellainen Saw ja Hostel-tunnelma :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. ♡
   Varsinkin tuon tokan kuvan huone ole todella ahdistava. Melko hämärä, likainen ja joka puolella lojui outoja tavaroita.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...