Thursday, September 29, 2016

Kat Von D: Lock-It Foundation, Light 42

Sitten on vuorossa kulttituote: Kat Von D:n Lock-It Foundation. Olen pitkään halunnut päästä kokeilemaan tätä meikkivoidetta, jonka peittokykyä ja pysyvyyttä on hehkutettu. Kirjoittelen niistä kohta, mutta tarkastellaan ensin ulkoista kuorta.

En välitä Kat Von D:stä persoonana, mutta täytyy sanoa, että hän (ja hänen tiiminsä) hallitsevat todella upeitten meikkipakkausten suunnittelun. Meikkivoidetuubit ovat usein tylsiä (ja välillä epäkäytännöllisiä). Tämä on sekä visuaalisesti kaunis että käytännöllinen. Hieman metalli/goottihenkinen ulkoasu ei varmasti ole kaikkien mieleen, mutta mielestäni tämä on toteutettu todella hyvin. Hintaa Lock-It Foundationilla oli Sephorassa 35 euroa, joka on mielestäni varsin ok. Saatavuus tässä on tietysti suurin ongelma täällä Suomessa. Jos satut käymään Sephorassa, niin niistä monista löytyy Kat Von D:n tuotteita ja nähtävästi Puolan Sephora toimittaa myös Suomeen (mutta postikulut ovat parin kympin luokkaa).
Pullossa on näppärä ja hygieninen pumppu ja tuo alakuvassa näkyvä musta sinetti toimii stopparina, jottei pumppu pääse painumaan vahingossa alas. Tämän voi ottaa siis huoletta reissuunkin mukaan.
Tällä hetkellä Lock-It meikkivoiteesta on olemassa 33 sävyä, joka on aika huikea määrä. Ostamani sävy Light 42 on pitkään ollut vaalein. Nyt ainakin Amerikan markkinoille on tullut uusi sävy  Light 41, joka on vieläkin vaaleampi. Tein hieman vertailua parin muun pitkäkestoisen ja vaalean meikkivoiteen välillä. Lock-It Foundation 42 on ehdottomasti vaalein. Virallinen kuvaus sanoo sävyn olevan neutraali, mutta mielestäni se on selkeästi punertava.
Sitten päästään itse asiaan. Ihoni kiukustui matkustamisesta ja pukkasi muutamia mojovan kokoisia finnejä sinne tänne. Päästin testaamaan peittokyvyn ja myös meikkivoiteen kestävyyttä. Olen lukenut monta arvostelua ja katsonut muutamat Youtube-videot. Olin siis valmistautunut levittämään vain hyvin pienen määrän meikkivoidetta kerralla. Meikkivoiteessa pitäisi olla 21% pigmenttiä (minulla ei ole nyt vertailuksi muitten meikkivoiteiden pigmenttimääriä). Peittävyyttä siis oikeasti löytyy. Minulla on alla olevassa kuvassa yksi kerron meikkivoidetta. Itselläni riitti pienen herneen kokoinen nokare puoleen kasvoista.
Meikkivoide kuivuu kasvoilla nopeasti puuteriseksi. En ole ihan varma, onko tämä kuivalle iholle hyvä (toki kosteuttava pohjustaja varmasti auttaa). Itse levitin meikkivoiteen Real Techniquesin Expert Face Brushilla. Voisin kokeilla myös Beauty Blenderillä ja jollain toisella pohjustajalla. Lopputulos on maskimainen, joten ei luonnollisen pohjan ystäville. Pysyvyys ei ole ihan niin hyvä kuin Double Wearissa, mutta en odottanutkaan (eli ei todellakaan sitä 24 tuntia, jota voide lupaa). Pelkäsin, että tulisi taas hutiostos, mutta onneksi tämä jää käyttöön.

Sarjaan on tullut myös peitevoide (vaalein sävy on ihan valkoinen), sitä olisi kiva päästä myös testaamaan. Toivottavasti Kat Von D:n meikin rantautuvat Suomeen, kuten on vähän huhuttu.

Onko muilla kokemuksia Katin meikkipohjista?

2 comments:

  1. En ole päässyt kokeilemaan, vaikka paljon olenkin juttua kuullut. Erityisesti minua kiinnostaisi Kat von D:n Light eye contour paletti, jossa on hienoja luonnollisia mattasävyjä. Olisi hienoa, jos merkki tulisi saataville Suomeen..

    ReplyDelete
  2. Tämä kyllä herätti kiinnostuksen ja olisi kiva päästä livenä testaamaan näin huikeaa sävyvalikoimaa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...