Monday, September 5, 2016

Osa 1: Meikkivoiteita vaaleille - Foundations for the Fair

Minulta on pyydetty juttua vaaleista meikkivoiteista ja sain vihdoin koottua yhteen tämän hetkiset vaaleimmat meikkivoiteet jemmoistani. Olen kerran aiemminkin tehnyt tällaiset vertailupostauksen, joka löytyy täältä. Jaan tämän vertailun kolmeen osaan, jotta tästä ei tulisi ihan kilometrin mittaista. 

Kerrataan tähän alkuun vielä, että itse etsin meikkivoiteita, joissa on hyvä peittävyys ja pysyvyys. Listaan vielä viimeiseen postaukseen yleisesti vaaleita meikkivoiteita, joten niistä löytyy myös muille ihotyypeille ideoita. 
1. Urban Decay: All Nighter Liquid Foundation, shade 0.5 (38€)
Porukan uusin tulokas. Pyysin tästä UD:n uudesta meikkivoiteesta näytteen verran kokeiltavaksi. Olen tehnyt niin monta hutia meikkivoiteden saralla, joten nyt pyysin näytteen tästä meikkivoiteesta. Olin kokeiluun tyytyväinen, joten uskalsin ostaa tämän.

All Nighter lupaa seuraavaa:
- Full coverage - täysin peittävä lopputulos
- Longwear - pitkäkestoinen
- Matte finish  - mattapintainen lopputulos
- Waterpfoor - vedenkestävä
- Oil Free - öljytön

Sävy 0.5 on vaalein 24:stä. Se on yllättävän vaalea (mietin jo hetken sävyn 1.0 hankkimista) ja taittaa hieman punaiseen. Peittävyys on hyvä jo yhdellä kerroksella ja tätä voi kerrostaa. Meikkivoide jämähtää kuitenkin aika nopeasti, joten kannattaa levittää yksi alue kerrallaan. Omalla ihollani tämä tummuu hiukan, joka ei onneksi haittaa. Suomessa Urban Decaytä myy Sokos.

2. Illamasqua: Skin Base Foundation, 02 (39,95€)

Illamasquan Skin Base -meikkivoidetta saa myös valkoisena ja tämä 02 on toiseksi vaalein ja punapohjainen. Kun haluan olla kalpea, niin turvaudun tähän. Valitettavasti tämä ei toimi ihoni kanssa. En saa levitettyä tätä millään välineellä nätisti ja pysyvyys on kehno. Olisin niin halunnut tykätä tästä. Sävyvalikoiman puolesta tämä on erinomainen meikkivoide.

3. Estee Lauder: Double Wear Stay-in-Place Makeup, 1C0 Shell (n.47€)

Estee Lauderin Double Wearista olen kirjoitellut jo muutamaan otteeseen. Tähän mennessä tämä on ollut lähimpänä HG-meikkivoidetta. Sävy 1C0 on vaalein, joka meikkivoiteesta on saatavilla ja se sopii todella kivasti iholleni. Suomesta tätä sävyä ei saa (täällä vaalein on 1N1), mutta FeelUniquen kautta saa tilattua.

Tämä meikkivoide levittyy helposti, peittävyys on erinomainen ja pysyvyys on todella hyvä.
------------------------------------------------
Tässä swatchit kaikista meikkivoiteista, joista kirjoitan. Kuvassa Double Wear näyttää aika tummalta Skin Basen vieressä, mutta kasvojen iholla se on sopivan vaalea.
1.Urban Decay: All Nighter Liquid Foundation, 0.5
2. Illamasqua: Skin Base Foundation, 02
3. Estee Lauder: Double Wear Stay-in-Place Makeup, 1C0 Shell
4. Rimmel: Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 010 Light Porcelain
5. Rimmel: Stay Matte Liquid Mousse Foundation, 091 Light Ivory
6. Maybelline: FitMe Matte + Poreless 110
7. Lumene: Matt Control Oil-free Foundation, 0 Light Ivory
8. Rimmel: Lasting Finish Nude, 091 Light Ivory
9. Rimmel: Lasting Finish with Comfort Serum 091 Light Ivory
10. Revlon: Colorstay combination/oily skin, 110 Ivory
11. Mehron: Celebre Pro-HD, Light 2
12. Kryolan: Ultra Fluid Foundation, Fair Olive

7 comments:

 1. Urban Decayn uutuus kiinnostaisi kovasti, mutta inhoan sitä jos sävy tummuu kasvoilla. Ehkäpä pyydän näytteen testiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen nyt testaillut tätä vähän useammin ja kasvoilla tämä ei tummu kuin aavistuksen, mutta kädelle levitettynä enemmän. Tämä jää silti todella vaaleaksi. Mutta kannattaa ehdottomasti testata ensin. :)

   Delete
 2. Täälläki harkitaa tota UD:tä mut kattoo nyt.. Täällä nimittäi toinen jolla on huteja aivan liikaa takana :| Iho kun on järjettömän vaalea mut keltapohjanen on oikeen pohjan löytäminen VAIKEETA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta on ! Miten vaikeata meikkivoiteen valinta onkaan ja huteja on useita minullakin. Järkyttävin minulla on Guerlainin Parure de Lumiere sävy 12 Rose Clair joka myöskin on vaalea ja hieman punertava sävy. Tämä tuote sisältää kultapigmenttejä joka todellakin korostaa ja suurentaa huokosia.Ei sovi päiväkäyttöön ollenkaan. Tuotemerkin ja hinnan perusteella olin kuvitellut että tämä olisi superhyvä tuote. Olen kokeillut erilaisia tapoja levittää tätä iholle, mutta lopputulos on aina sama. Olen tarkistanut primerin ja meikkivoiteen yhteensopivuuden myöskin. Mikä avuksi, meneekö tämä roskakoriin ?

   Delete
  2. Suosittelen *Nanna* kokeilemaan ensin. Sanoisin, että tämän sävy on neutraali, mutta enemmän punainen kuin keltainen.

   *Rose-Marie* En valitettavasti osaa auttaa tuon meikkivoiteen kanssa. Omani ovat hyvin mattapintaisia, joten ei ole ongelmaa huokosten korostuksesta. Olen silti ostanut huteja, niin kalliita (Lancome) kuin halpoja (Maybelline). Aina se on yhtä turhauttavaa.

   Delete
 3. Sun pitää vaan tilata se Illamasquan valkoinen Skin Base Mixer, se on ollut mun pelastus :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otan nyt kokeiluun NYXin valkoisen vaalentajan ja katson, onko siitä mihinkään. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...