Tuesday, September 27, 2016

Chocolate & Motörhead

Pääsin vihdoin testaamaan osaa uusista tuotteista. Erityisen innostunut olin Too Facedin luomiväripaletista ja KatVonD:n huulipunasta. Katin Lock-It meikkivoiteesta tulee ihan oma postaus.
En ole aikaisemmin päässyt näitä Too Facedin suklaapaletteja hipelöimään, joten en tiennyt kuinka suklainen tuoksu näissä on. Oikein suklainen. :) Värit ovat kauniit ja aika pitkälle sellaisia, joita tällä hetkellä tykkään käyttää.  Käytin meikissä sävyjä: Divinity, Drak Truffle, Pecan Praline ja Café au Lait.

Kokeilin muuten kiinnittää peiteaineen silmien alla Physician's Formulan puuterilla, koska olen lukenut siitä paljon hyvää, mutta kuten näette, niin lopputulos näyttää ihan järkyttävän kuivalta. Kääk.
En ehtinyt etukäteen miettiä, minkä Studded Kiss -huulipunan ostaisin KatVonD:n meikkisarjasta. Jotenkin olen nyt syksyllä taas päätynyt näihin tummiin sävyihin. Toinen puoliskoni on kova Motörhead -fani, joten ajattelin, että tämä on hyvä valinta. Kädelle kokeiltuna puna näytti oikein kauniilta.
Mutta, huulilla puna jotenkin kökkööntyy ja muodostaa tuollaista tummaa röpelöä, vaikka huulet eivät ole kuivat. :( Sävy on silti ihan tosi kaunis ja pysyvyys hyvä. Harmittaa kyllä vähän. Olisin voinut etukäteen vertailla enemmän, mutta yleensä jo kädelle kokeiltuna näkee, onko joku ihan susi vai ei. Huulipunan pakkaus on tosi kiva ja erittäin toimiva. Ehkä joskus ostan vielä toisen sävyn ja mieli tekisi testata myös Katin nestemäisiä mattahuulipunia.
Kokonaisuutena tämä meikki oli jälleen mieleeni.
Viikonloppuna pääse testaamaan NYXin ihanan tummat Liquid Suede -punat vihdoin ja viimein.

8 comments:

 1. Huulipuna näyttää sulla ihan hirmu upealta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kaunis, mutta valitettavan hankala.

   Delete
 2. Huulipunan sävy on aivan huikea, varsinainen katseen vangitsija. Sulla on värisilmää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis. :) Syksy inspiroi minua monesti testailemaan erilaisia sävy-yhdistelmiä.

   Delete
 3. Kaunis kokonaisuus, huomio kinnittyy ihanan luonnollisiin kulmakarvoihin ja upeisiin huuliin <3 vaikka puna kökkööntyy niin ei ainakaan koko kasvojen kuvassa siltä näytä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jouduin korjailemaan punaa muutamaan otteeseen ennen kuin otin kuvan. Sen jälkeen näytti kivalta pitkään.

   Delete
 4. KVD:n meikkien pakkausdesing on kyllä niin upea <3<3<3 Puna on kauniin värinen, näyttää ihan MACin Rebelilta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En Katista niin paljon persoonana diggaile, mutta meikkipakkausten design on todella upea. Toivottavasti nuo meikit rantautuu jossain vaiheessa myös Suomeen, niin kuin on vihjailtu.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...