Friday, December 4, 2015

Winter's Teal

Tästä meikistä pidin todella paljon. Olin taas jossain törmännyt tämän tyyppiseen meikkiin ja se jäi kovasti mieleeni. Kävisi hyvin varmaan pikkujoulumeikiksi, jos sellaisia harrastaisi. Minulla tämä toimi ihan vaan shoppailumeikkinä, kun piipahdin Helsingissä. (Ostoksista sitten vähän myöhemmin.)
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- MAC: Carbon
- MAC: Blackberry
- ColourPop: Ibiza
- Inglot: P395 (light champagne)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Zero
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
- Ardell lashes: 305
Mietin hetken, mitä turkoosia käyttäisin liikkuvalla luomella. Vaihtoehtoja oli useampia, mutta päädyin kuitenkin ColourPopin 'Ibizaan'. Se on varmaankin yksi parhaita CP:n luomivärejä koostumuksen ja pigmentin osalta. Meikki kesti tällaisena koko päivän aina myöhään iltaan asti.
Myönnän, että olen vähän vainoharhainen meikkipohjan pysymisen suhteen. Varsinkin, kun lähden koko päiväksi liikenteeseen. Otin melko varman päälle. Ensin alla on punaisuutta peittävä Inglotin pohjustaja, sitten ohut kerros Revlonin ColourStay -meikkivoidetta sävyssä 110 Ivory. Tämän päälle levitin ohuen kerroksen Lumenen mattameikkivoidetta sävyssä 0 (koska Lumene on paremman sävyistä kuin Revlon, mutta pysyy huonommin). Sitten vielä pikkuisen Urban Decayn peiteainetta silmien alle, sävy Fair Neutral. Puuteroin koko komeuden Kryolanin Anti-Shine -puuterilla ja viimeiseksi suihkautin UD:n De-Slick -suihketta. Pysyi kasvoilla koko päivän. Poskilla on varjostuksena MACin Taupe ja poskipunana UD:n Rapture.

Huulilla on melko vanha Kikon ysäriruskea huulipuna, josta tykkään yllättävän paljon. Vaalensin sävyä aavistuksen lisäämällä ColourPopin harmahtavan ruskeaa Tootsie Lippiestixiä.

(Joudun nähtävästi ottamaan kaikki talven kuvat vessassa, koska ulkona ei valo hirveästi kajasta. Meillä on pari lepakkoa tuolla vessan seinällä ja yksi niistä näppärästi tuossa pään takana. :D )
In English:
Really loved this look. Once again the eye make up was quite simple, but very dramatic. I think the 90s brownish lipstick kinda fit this look.

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...