Friday, December 11, 2015

ColourPop Super Shock Shadow: Taupe & Burgundy

Olen ollut todella ihastunut ColourPopin tuotteisiin. Odotin, että Black Fridayn aikoihin heille tulisi jotain alennuksia ja itse sain 80$ tilauksesta 15$ alennusta. Olin suunnitellut ostoksia etukäteen, mutta olin hiukan yllättynyt kuinka harmonisesti tilaamani luomivärisävyt sopivat yhteen. Tilasin myös huulijuttuja, mutta niistä lisää toisessa postauksessa. ColourPopin tuotteita ei saa edelleenkään tilattua Suomeen suoraan, mutta Shipito auttaa.
Girl Crush on todella kaunis, matta taupe. Näyttää napissa hieman tummemmalta kuin iholla, mutta väri on todella pigmenttinen ja todella ihanan tuntuinen.
Party Time on tummempi versio Girl Crushista. Todella kiva monikäyttöinen sävy.
Bill on aika jännän värinen. Se näyttää aika vaaleanpunertavalta napissa, mutta iholla taas suht harmahtavalta. Kiireisen aamun yhden värin meikkiin aika täydellinen sävy.
Hustle on erittäin kaunis viininpunainen. Olen jostain syystä ollut tänä syksynä erityisen ihastunut tällaisiin rusehtaviin punaisiin.
Mixed Tape on helmiäis-taupe. Erinomainen koostumus ja pigmentti.
Stereo on vaan niin kaunis jo pelkästään katsella. Kimalteleva viininpunainen on myös erittäin pigmenttinen. Tällä saa tehtyä aika jännän smoky-meikin.
Bill, Mixed Tape, Girl Crush, Party Time, Stereo & Hustle
Swatchit eivät ole kovin hyvät huonon valon takia. Yritän saada otettua meikkikuvia, jos aurinko pilkahtaa vahingossa viikonloppuna.
In English:
I made an order to ColourPop during Black Friday sales and got 15$ off from 80$ order. I really love all the eye shadows I got. All are pigmented and easy to use.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...