Wednesday, December 9, 2015

Urban Decay lipsticks: Catfight & Sheer Rapture

Minulla on Urban Decaylta 3 vanhanmallista huulipunaa, jotka maistuvat aivan kamalalta. Koostumus onneksi uusittiin ja nämä uudet punat ovat täysin mauttomia (heh heh). Ostin vuosi sitten UD:n Pulp Fiction -kokoelman huulipunan 'Mrs. Mia Wallace' ja ihastuin huulipunien uuteen koostumukseen.
Näistä uusista punista 'Catfight' (21,90€) on samanlainen koostumukseltaan kuin 'Mrs. Mia Wallace': todella pigmenttinen, hieman tahmea (pysyy hyvin huulilla) ja suht kiiltävä. 'Catfight' on punaisen-fuksia. Välillä sävy näyttää punaisemmalta ja välillä enemmän tummalta pinkiltä. Todella ihana ja raikas sävy. Tuo kivasti vaihtelua perinteisiin punaisiin huulipuniin.

'Sheer Rapture' on taas nimensä mukaisesti läpikuultava puna. Tämä on erittäin kaunis malvaan taittava puna, joka sopii arkimeikkeihin täydellisesti. Vaikka tämä onkin 'sheer', niin tässä on oikein kivasti pigmenttiä. Koostumus on myös hieman sellainen tahmea levittäessä, eli kevyt puna pysyy hyvin huulilla. 'Rapturesta' on myös ihan normaali versio, jonka hankkimista mietin myös, mutta tämä riittää tällä erää.

Seuraava UD-huulipuna, jonka hankin on luultavasti 'Jilted', koska olen kohta käyttänyt vanhanmallisen 'Jiltedin' loppuun. Jee!
Olen aina pitänyt todella paljon UD:n pakkauksista. Ikävöin hieman entisiä huulipunahylsyjä, joissa oli tikari päässä, mutta nämä ovat huomattavasti käytännöllisempiä.
Catfight, Sheer Rapture
In English:
I've been eyeing the new Urban Decay lipsticks for a while now. I wanted shades I didn't already have. 'Catfight' is really gorgeous mix between red and fuchsia. Love it. And 'Sheer Rapture' is, as the name says, sheer lipstick. Very pretty mauve shade that feels comfortable on the lips. 

1 comment:

  1. Nämä ovat ihanan sävyisiä ja hylsy on todella tyylikäs! Mä en ole vielä kokeillut Urban Decayn huulipunia. Nyt ostin Gwen Stefani -paletin ja siinähän tuli näytteitä myöhemmin lanseerattavasta Gwen-huulipunasta. Kiva päästä kokeilemaan! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...