Sunday, December 6, 2015

House of Beauty - LipHybrids

Tein Black Friday -alennuksien aikaan kaksi tilausta ja tämä on niistä toinen. Olen vilkuillut House of Beautya sillä silmällä jo hetken ja kun heidän koko verkkokaupasta oli -25%, niin päätin laittaa tilauksen menemään. Nämä huuli-hybridit (14$) ovat vastakohta tämän hetken mattapunatrendille. Nämä ovat siis huulipunan ja -kiillon välimuotoja.

Sivuilla luvataan seuraavaa:
- All House of Beauty Lip Hybrids are Long Lasting, up to 4-8 hours
- No liner/base added or needed
- Safe For Eyes, Lips, and Face
- Extremely Moisturizing
- Highly Pigmented
- Build-able

Eli, hybridit ovat kestäviä, eivät tarvitse erillisiä pohjustajia tai rajauksia. Turvallisia käytettäväksi huulilla, kasvoilla ja jopa silmäluomilla. Erittäin kosteuttavia, pigmenttisiä ja kerrostettavissa.

INCI näyttää seuraavalta:
Hydrogenated Polyisobutene,Ethylene/Propylene/Styrene/Copolyme, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer. Butyrospermum Parkii (shea butter)
May Contain:
Glycerin (vegetable oil),Prunus Armeniaca (apricot oil), Simmondsia Chinensis (jojoba oil),Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Tin oxide, Copemicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ricinus Cummunis (castor oil), Persea Americana (avocado oil), Red #7 Lake, Red #28, Red #22, Red 40, Blue #1, Red Lake #33, Yellow Lake #5
Eri sävyjä on sivuilla satakunta, joten valinta ei ollut helppo. Harmittavasti sample-koot on myyty loppuun; olisin halunnut testata paria sävyä, mutta en ehkä ostaa täysikokoista purkkia (mm. Phoenix, Pearl, Taboo, Enigma ja Raven). Yhdessä purkissa on 5ml tuotetta ja se kestää varmasti ikuisuuden.

Olen ehtinyt kokeilla vasta yhtä sävyä koko päivän töissä ja pysyvyys on todellakin hyvä, vaikka nämä lähtevät huulilta haluttaessa todella helposti pois. Tosin minulla olisi pitänyt olla väritön rajaus, koska sävy lähti aavistuksen leviämään huulenympärysjuonteisiin. Sävyt eivät myöskään toistu ihan niin upeita kuin nettisivuilla, mutta tuokin riippuu omien huulten pigmenttisyydestä.
Täysikokoisista ostin seuraavat:
- Victory. Ihana, keskitumma violetti, joka näyttää purkissa enemmän lämpimältä kuin huulilla. Ehkä suosikkini näistä.
- Delilah. Vaalean liila. Tämä tuli kaupan päälle. Valitettavasti tämä oli vähän pettymys. Heikkopigmenttisin tästä joukosta.
- Wisteria. Aivan ihanan erikoinen. Pohjaväri on rusehtavan harmaa, jossa on vaalean liilaa hohdetta. Hyvin pigmenttinen.
- Iron Rose. Tämän lisäsin koriin ensimmäisenä. Mahtava nimi ja upea väri. Näyttää välillä todella tummalta huulilla, ihan kuin pohjasävy olisi melkein musta. Muuten tämä väri hohtaa upean metallisena ruusukultana.
- Bad Blood. En vain voinut jotenkin vastustaa. Tumma, pigmenttinen punainen, joka taittaa melko voimakkaasti ruskeaan.
House of Beautyllä oli tarjolla myös tällainen minikolmikko. Toivottavasti näitä julkaistaisiin lisää, koska näitä on paljon helpompi käyttää. Tässä kolmikossa on seuraavat sävyt:
- Aura. Violetti, joka shiftaa turkoosiin. Odotin tätä todella kovasti, mutta minun huulillani tämä ei todellakaan näyttänyt niin kivalta. Pitää kokeilla jonkun toisen värin päällä.
- Seductive. Upea punainen. Erittäin pigmenttinen. Harmi, että tuubin pohja oli vähän rikki ja varmaan puolet väristä valahti pöydälle. Teippasin pohjan ja nyt toimii taas.
- Chiffon. Ajattelin, että tämä olisi minulle täysin käyttökelvoton sävy, mutta itse asiassa tämä on aika kaunis kultaan taittava nude. Sivuilla lukee, että tämä on vaaleanpunainen nude, mutta aika kultaiselta tuo ainakin minun ihollani näyttää.
Victory, Delilah, Wisteria, Iron Rose, Bad Blood
Aura, Seductive, Chiffon
Sitten vielä kaikki sävyt huulilla. Valaistus oli aivan syvältä, mutta saa noista jotain ajatusta. Sävyt ovat luonnossa vielä intensiivisempiä, varsinkin tuo violetti Victory. Nämä tuntuvat todella mukavalta huulilla. Niissä on ihan aavistus tahmeutta, mutta ei mitään verrattuna esim. MACin Lipglass -kiiltoihin.

House of Beautyllä jatkuu vielä -25% alet 15.12.-15 saakka koodilla THANKYOU, joten jos jotain kiinnostaa, niin nyt kannattaa tilata. Postikulut Suomeen ovat 12,95$.
In English:
I've had my eye on House of Beauty site for a while now. They're having -25% sale ending 15th December, so if you're interested now is the time to order.

The lip hybrids (14$) are something between lipsticks and lipglosses. Nice change to the matte lip trend right now. 
- All House of Beauty Lip Hybrids are Long Lasting, up to 4-8 hours
- No liner/base added or needed
- Safe For Eyes, Lips, and Face
- Extremely Moisturizing
- Highly Pigmented
- Build-able
It was very hard to pick just a few shades out of almost a hundred. There are quite a few I would've wanted to test, but the samples were sold out.

2 comments:

  1. Upeita sävyjä, ihanan täyteläisiä. <3

    ReplyDelete
  2. Minusta tuo pettymykseksi kuvailemasi kaupanpäälinen on oikein kaunis huulillasi. Jostain syystä tuli mieleen se sinisävyinen Twin Peaksin kuva laura Palmerista veden alla. : D
    Ihan täydellinen sävy johonkin eteeriseen keijumeikkiin tms.
    Herkullisia nuo muutkin sävyt, erityisesti tuo verenpunainen. Nam!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...