Saturday, December 19, 2015

The Force Awakens

Uusi Star Wars - The Force Awakens elokuva tuli nähtyä torstaina ja pidin elokuvasta valtavasti. Se on kaikin puolin viihdyttävä ja jopa melko yllättävä. Ei kannata lukea mitään spoilereita, jos tuon menee katsomaan. Meikki-inspiraatio oli vähän hukassa, mutta pääsin vihdoin testaamaan MACin She Who Dares -luomiväriduoa.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: She Who Dares
- Shiro: Lightstick of Destiny
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Drama
Olen sairastellut koko joulukuun, joten olen ollut ihan superväsynyt jo monta viikkoa. Tai oikeastaan luulin olevani pahemminkin sairas, kunnes tajusin vihdoin, että migreenin hoitoon tarkoitetut särkylääkkeet aiheuttivat minulle pahoja vatsataudin oireita sivuvaikutuksena. (Oireet alkoivat täysin yllättäen, enkä tajunnut tuota yhtälöä heti ja kärsin pari viikkoa todella huonossa kunnossa. Voin kertoa, että en koska enää Clotamiin ikinä.) Meikkaaminen ja kuvaaminen on jäänyt siis todella minimiin tässä kuussa.
En ole mikään valtava Star Wars -fani, mutta yksi aiheeseen liittyvä paita minulta löytyy. Pakkohan tämä 'Sith Lords Kick Ass' -paita oli pakko laittaa näytökseen. :) Huulilla minulla oli ColourPopin 'Creature'.
In English:
I went to see the new Star Wars - The Force Awakens movie last Thursday. I really, really enjoyed. Highly recommend. Don't read any spoilers before watching the film. :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...