Friday, October 2, 2015

Vastavärit, osa II - Blue & Orange

Tämä erittäin jännä väriyhdistelmä osui jälleen silmiini jossain netissä seikkaillessani. En olisi uskonut, että sininen ja oranssi käyvät yhteen näinkin saumattomasti. Tein samantyyppisen meikin jo kesällä, mutta en ehtinyt kuvaamaan sitä. Tätä oli kiva tehdä uudestaan. Meikki on tehty kolmella luomivärillä: valkoinen, tummansininen ja oranssi.

Seuraavana vuorossa lienee violetti ja keltainen. :)
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows: 
- Grimas: 002 (off-white)
- Inglot: M321 (dark blue)
- Sugarpill: Flamepoint

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Oriflame: The One mascara
Huulilla minulla on ColourPopin syksyinen huulimatta 'Tulle'. Muuta havaintoa kasvomeikistä ei ole. Minulla olisi todella paljon kirjoitettavaa, mutta syksy on ollut yllättävän raskas, enkä ole saanut levättyä vielä kesän jälijiltä. Ensi viikolla aloitan kesälomani pidemmän osan ja olen vapaalla pari viikkoa. Toivottavasti saisin taas puhtia päivittää blogia enemmän.

6 comments:

  1. Nämä vastaväri meikit on tosi kivoja! Inspiroiduin ja tein vihreä-punaisen Diorin Earth Tonesilla. Kuvasin sen blogiin. Lisäksi käytän armeijanvihreää takkia, se näyttää tosi hyvältä punaisen tukan kanssa. Tämäkin meikki täytynee kopsata ja violetti & keltainen kuulostaa tosi hyvältä. Oranssi muuten pukee sinua hyvin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo oranssi on aika yllättävä juttu. :) Enkä olisi ikinä uskonut, että sopii hyvin sinisen kanssa. Nämä on aika kivoja, kun näitä meikkejä voi tehdä tällaisilla tosi räikeillä väreillä tai sitten murretummilla.

      Delete
  2. Löysin instagramista tämmösen meikin: https://instagram.com/p/6vASJOJTBc/?taken-by=ofherbsandaltars
    Tämä oli kiva kokeilla itsekin perjantai-illan hassutteluna. Ajattelin et suakin ehkä innostaisi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo perhosmeikit on tosi nättejä. :) Tuossa meikissä vähän häiritsee todella rankalla kädellä muokattu kuva. (Saatan vielä joskus avautua täällä blogissa tuosta kasvojen blurraamisesta ja silottelusta, joka näyttää vaan todella feikiltä.)

      Delete
  3. Onpas ihanan syksyinen meikki. Tykkään! Ihanaa, kun et valinnut ihan kirkkainta in your face -oranssia vaan tuollaisen murretumman. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tykkään kans tosi paljon. :) Flamepoint on aika kirkas, mutta tuo sininen jotenkin pehmentää sitä sävyä.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...