Thursday, October 15, 2015

Fyrinnae: Samhain 2015 - Eye Shadows

Edellisestä Fyrinnae -tilauksestani on jo tovi. Nyt minulta oli loppumassa Pixie Epoxy -pohjustaja, joten tilasin samalla tämän vuoden Samhain -luomivärejä. Aika syksyisen näköinen joukko.
Olen ehtinyt meikkaamaan kaikilla muilla paitsi ilmais-samplena tulleella Forest Dragonilla. Aivan ihania sävyjä kaikki. Meikkikuvia siis luvassa.

Birb of Paradise on kuin tummansinistä samettia. Aivan huikean kaunis väri.

Shipwreck oli tietysti ehdoton valinta itselleni, koska se on niin upean kaunis turkoosi, jossa on välillä jopa hieman violettia hohdetta.

The Alchemist on myös turkoosi, mutta erilainen verrattuna Shipwreckiin. Siinä on tumma pohjasävy ja voimakas turkoosi hohde.

Forest Dragon oli tämänkertainen ilmais-sample. Kaunis, metallinen vihreä. Harmi vaan, että tällaiset vihreät jää todella vähälle käytölle.

Lady Glamis oli aika turvallinen valinta. Tätä verrataan Steampunk -sävyyn, mutta minun mielestäni nämä ovat aika erilaiset. Lady Glamis on tummempi ja todella kimaltava.

Faust piti saada vähän jo nimen perusteella, koska minulla on jo Mephisto. Tämä on viime vuoden Halloween-sävy. Tosi upea metallinen ruskea. Kaikkea muuta kuin tylsä ja sopii varmasti monelle. Paras koostumus näistä kaikista.

Serendipity on kaikessa pienieleisyydessään upea. Melko läpikuultava sävy, joka hohtaa vaaleanpunaisen kuparisena. Sopii luomelle yksinään tai toisen sävyn päälle levitettynä. Tästä voisin hankkia täysikokoisen purkin
Top row:
Birb of Paradise, Shipwreck, The Alchemist, Forest Dragon

Bottow row:
Lady Glamis, Faust, Serendipity 
Huomasin tietysti, että luomivärejä oli tullut vielä lisää, mutta ehkä niitä ehtii tilaamaan. Fyrinnaen tilausajat ovat pitkät (mutta harvoin niin pitkät kuin mitä sivuilla lukee). Ainoa harmistus on huulituotteiden saatavuus. Olen käynyt sivulla varmaankin parikymmentä kertaa vakoilemassa ja aina iso osa tuotteista on ollut loppu.
In English:
I made an order to Fyrinnae after a while. They have released new eyeshadows and lip stuff for Halloween. I fell in love with Shipwreck and The Alchemist. But the most surprising winner is Serendipity. Love it!

4 comments:

 1. Jos sanon, että Forest Dragon on ihana, yllätytkö? :D Serendipity on tosi samansävyinen kuin käyttämäni Armanin Eye Tintin 11 Rose Ashes, joka on ihan mun lemppari.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, ei yllätä. ;D
   Tuo Rose Ashes kävisi nimeksi myös Serendipitylle, koska pohjaäsvy on harmahtava. Todella erikoinen neutraali sävy. <3

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...