Saturday, October 17, 2015

The Alchemist

Sitten seuraava Fyrinnae -meikki. 'The Alchemist' on kaikkea sitä, mitä olen toivonut MACin Blue Brown -pigmentiltä. MACin pigmentin suurin ongelma omalla kohdallani on ollut liian lämmin pohjasävy, joka riitelee ihonsävyni kanssa. The Alchemist taas on paljon viileämpi pohjasävyltään. Käytän Blue Brown pigmenttiä yleensä turkoosin tai musta pohjan päällä, jotta punaruskea pohja ei näkyisi niin paljon. Tämän alle riittää vain Pixie Epoxy. Ihan mahtavaa! Tosin Blue Brownin hohde on vielä voimakkaampaa, joten molemmat pigmentit ovat omalla tavallaan erittäin kauniita.
left: MAC - Blue Brown, right: Fyrinnae - The Alchemist
Näitä tämän sävyisiä luomivärejä on tullut viime vuosina hurjat määrät. Muistan, kun joskus, öö, 6-8 vuotta sitten yritin löytää tällaista luomiväriä jostain. Ainoa olisi ollut Too Facedin 'Label Whore' (kyllä, tuon niminen luomiväri), mutta en saanut metsästettyä sitä käsiini. Nyt monilla indie-meikkifirmoilla on vastaavia ja Purkkimafian -blogeissa on näkynyt viime aikoina kovasti Urban Decay:n 'Lounge'. Eli ei kun valitsemaan omansa.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Fyrinnae: The Alchemist
MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Oriflame: The One
Kasvokuvassa on huono valaistus. Huulille pääsi tällä kertaa MeNow'n huulimatta no 18. Käy kauniisti sumuisen turkoosin kaveriksi.
In English:
Second look with new Fyrinnae shadows. The Alchemist is everything I've wanted MAC's Blue Brown to be. MAC's problem is the very warm brown base which doesn't go that well my skintone. In The Alchemist base is darker and more neutral. Perfect. 

2 comments:

  1. Replies
    1. Tästä tulee varmaan aika käytetty sävy tänä syksynä. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...