Friday, October 16, 2015

Serendipity - Rosy Ash

Ensimmäinen meikki uusilla Fyrinnae -luomiväreillä. Halusin päästä heti testaamaan Serendipityä, koska se näytti jo purkissa niin jännältä; luomivärin pohjasävy on läpikuultava harmaa, jossa on vaaleanpunaisen kuparinen hohde. Tällä sävyllä saa melko neutraalin smoky-meikin tehtyä helposti. Lisäsin tässä meikissä aavistuksen tummaa Lady Glamis -sävyä luomivakoon.  
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Fyrinnae: Serendipity
Fyrinnae: Lady Glamis

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Oriflame: The One
Kuvissa en saanut ihan täysin ikuistettua tuon sävyn monipuolisuutta. Se on luonnossa vielä kauniimpi. Huulille pääsi todella pitkän tauon jälkeen MACin 'Kirsch' mattene lipstick. Olin unohtanut, miten miellyttävä tuo mattene -koostumus on huulilla.
In English:
First look with the new Fyrinnae eyeshadows. Serendipity is beautiful, neutral shade with a twist. I made a smoky look with it. Loving it!

On my lips I have MAC's old mattene lipstick in 'Kirsch'. I've forgotten how comfortable it feels on the lips. 

3 comments:

 1. Upeat sävyt! Mä tilasin vain muutaman tummista Halloween-sävyistä, mutta Serendipity saattaa olla pakollinen lisä kokoelmaan :) Sopii sulle erinomaisesti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistelen, että olen nimenomaan sun blogissa törmännyt tähän Serendipity-sävyyn. Tai sitten muistan ihan väärin. :)
   Mä olisi halunnut tilata kaikki uudet sävyt. Ja nyt tietysti olisi ollut varastossa Wizardry-huulimatta, jota olen stalkannut ikuisuuden.

   Delete
 2. Hei oot muuten ihan oikeessa! Tarkistin mun luomiväritaulukon ja kyllä siellä on Serendipity listattuna ;D Olis ehkä hyvä kaivella niitä taimmaisia laatikoita vähän useemmin, mutta täähän on iloinen yllätys ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...