Saturday, October 17, 2015

Crimson Peak

Siirrytään välillä elokuvien maailmaan. Rakastan elokuvia ja odotan kärsimättömästi, kun kuulen, että jotain uutta mielenkiintoista on valmisteilla. Guillermo Del Toron 'Crimson Peak' -elokuvan kanssa kävi juurikin näin. Olen onneksi vielä lomalla, joten pääsin katsomaan elokuvaa heti ensimmäiseen näytökseen perjantaina. 'Crimson Peak' on goottilainen rakkaustarina ja kauhuelokuva. Elokuvan visuaalinen puoli hivelee silmiä; niin puvustus, lavastus kuin näyttelijät itse. Parituntinen elokuva kietoi minut tunnelmaansa ja piti otteessa loppuun asti.
Ja meikki piti tietysti tehdä elokuva ajatellen. En edes ajatellut muuta väriä kuin viininpunaista. Silmämeikkikuvat eivät oikein onnistuneet, koska vastapäinen talo heijasti niin pahasti valoa ja sai kaiken näyttämään keltaiselta. Noh, saatte varmaan käsityksen.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 545 (burgundy)
- Fyrinnae: Purgatory (black-red)
- Fyrinnae: Serendipity

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
Pitihän ne kynnetkin lakata elokuvan teeman mukaan. Tämä Kicksin Sugar Lacquer sävyssä 'Red Sand' näyttää lähinnä kuivuvalta vereltä, mutta sen parempi. Vielä lyhyemmillä kynsillä näyttäisi, että kynnet olisi revitty irti. Neat.
Kasvoilla minulla oli Lumenen mattameikkivoide sävyssä 0 ja Urban Decayn peitevoide sävyssä 'Fair Neutral'. Varjostuksiin käytin NYXin 'Taupe'a ja poskipunana oli Urban Decayn 'Rapture'.

Huulet näyttävät tässä vaiheessa vielä hyvältä. Elokuvan jälkeen tilanne oli toinen. Laitoin ensin huulille pohjustajan ja sen jälkeen MeNow'n huulimatan sävyssä 33 (viininpunainen). Sen päälle levitin NYXin todella tumman huulipunan sävyssä 'Decadent'. Minulle tuli aika nopeasti olo, että huulipunat lähtevät valumaan kohti suupieliä ja elokuvan loputtua näky oli aika kamala. Noh, sopi jälleen elokuvan henkeen hyvin. ;) Tuo NYXin vanha huulipuna on ollut todella huono pysymään, mutta tämä valuminen oli jo ennätys. Pitää etsiä vaikka MACiltä joku vastaava, ehkä Film Noir tai Diva voisi olla lähellä.

Onko joku teistä menossa katsomaan elokuvaa?
In English:
I went to see Guillermo Del Toro's new gothic horror love story 'Crimson Peak' last night. It was so beautiful and creepy. I highly recommend. 

And of course I had to match my make up to the movie's theme. I think the nail polish was dead on. But I had quite a lot of trouble with my lipstick. First I primed my lips then applied MeNow's matte liquid lipstick in shade 33 (dark red) and then applied NYX's 'Decadent' on top. Lipstick started pooling around the corners of my mouth and it both felt uncomfortable and looked awful. I think I need to replace NYX's lipstick. I was thinking MAC's Film Noir or Diva.

10 comments:

  1. Oooh ihanan dramaattinen meikki. <3
    Minä olen odottanut elokuvaa kuin kuuta nousevaa. Del Toro on suosikkejani ja sitten kun kuulin vielä elokuvan olevan goottiromanttinen fantasia, olin syödä kynteni pelkästä odotuksesta. : D
    Menen katsomaan leffan lähipäivinä, kunhan ystävän kanssa sopivat aikataulut yksiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä elokuva vaati hieman draamaa meikiltä. :)
      Toivottavasti pidit elokuvasta yhtä paljon kuin minä.

      Delete
  2. Varmaan ostan dvd:n. Harvoin käyn elokuvissa kun yleensä nukahdan sinne aina :D tosi hieno meikki elokuvan henkeen! Mutta huulimeikin valuminen kuulostaa ikävältä, en haluaisi itse kokea, tulisi tosi epävarma olo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siellä teilläpäinhän on nykyään Suomen paras elokuvateatteri. :) Mä tykkään käydä elokuvissa todella paljon, vaikka välillä muu yleisö vähän häiritsee.
      Se valuminen oli varsin tympeää. :( Minulla oli kyllä epäilys, että tuo yhdistelmä voi johtaa katastrofiin. ;)

      Delete
  3. Toi elokuva oli ihana, kävin itsekin katsomassa heti 16. päivä! Puvustus oli äärettömän hieno. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varsinkin tuo julisteen punainen mekko on vaan niin huikea!

      Delete
  4. Ostin tuon samaisen peitevoiteen, ja se oli järkyttävän tumma ja keltainen. Sen sijaan meikkivoide vaaleimmassa lämpimässä sävyssä oli oivallinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onpas yllättävää ja harmillista, tuo on esim. MACin Pro Longwearin NC15:sta verrattuna pari astetta vaaleampi. Se toiseksi vaalein oli sitten aika selvästi kellertävä. Mun mielestä tämä vaalein on selvästi punertava. Teen pian postauksen tästä peiteaineesta.

      Delete
  5. Arvosteluissa leffaa ei ole kehuttu, mutta jo näyttelijöiden ja lavastuksen takia haluan nähdä! En vain tiedä menenkö teatteriin (olen huono menemään yksin) vai katsonko muuten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei tuo ehkä mestariteos ole, mutta itse tykkäsin kovasti. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...