Saturday, June 6, 2015

Shattered, Lumi & Mountain

"This week I've been mostly wearing ... grey and turquoise." :) Keksin uuden ihanan väriyhdistelmän ja sitä olen sitten testaillut useampana päivänä tällä viikolla. Uskokaa tai älkää, mutta en ole koskaan yhdistänyt silmämeikissä harmaata ja turkoosia. No, nyt olen. Minulle päätyi Turku-miitin vaihtarikasseista Make Up Storen mattaluomiväri 'Mountain', joka on todella ihastuttava keskiharmaa. Tuollainen sävy minulta on puuttunut, joten tuli tarpeeseen.
Silmämeikissä on ensin levitetty koko luomelle tuota harmaata ja sen päälle taputtelin sormella ColourPopin turkoosia 'Ibiza'-sävyä. Sisärajauksena MACin limenvihreä 'Chlorafill'-kynä. Yksinkertaista ja hyvännäköistä. Tämä sävy-yhdistelmä jää ehdottomasti käyttöön. Ihanaa, kun vielä vuosienkin jälkeen löytyy uusia värikomboja.
Huulilla minulla oli myös miitistä nappaamani YSL:n huulikiilto. Se näyttää tuubissa melkein tummanruskealta, mutta on huulilla melko läpikuultava. Kaikin puolin todella ihanan sävyinen kesäkiilto.
Tein tosiaan meikistä parikin eri versiota viikon varrella, joista alla vielä yksi.
Tässä meikissä huulilla oli MeNow'n huulimatta numero 18. Eli hieman malvainen nude. Sopii erittäin kivasti turkoosin luomivärin kaveriksi.
Silmämeikissä jälleen koko luomella ensin 'Mountain' ja sen päällä 'Lumi' (Pixie Epoxyn päälle levitettynä). Alaluomella on Urban Decay'n Ammo-paletista 'Shattered'. Ja katsokaa nyt, miten kivasti ripset on. Tässä minulla taisi olla Lancômen Hypnôse wp, joka pitää taivutukset todella hyvin. Rajauksena vanha tuttu Sensain Liquid Eyeliner.
In English:
My new favorite eyeshadow combination: grey and turquoise. I can't believe I've never tried this before. The lovely grey is Make Up Store's 'Mountain'. 

4 comments:

 1. Ihania meikkejä jälleen! :) Lumi on edelleen ostoslistallani ja Ibiza sellainen, josta oon vähän kateellinen :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua vähän houkuttaisi tilata ColourPopista Shipiton kautta. Nähtävästi homma toimii ja postikulut pysyy siedettävänä. :) Lumin hankkimista suosittelen, se on yllättävän monipuolinen sävy.

   Delete
 2. Joo, sillähän sitä ColorPopia sais.. mä yritän vaan pitää nyt vähän Visaa ruodussa ja olen katselematta CP:n valikoimaa :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...