Sunday, June 14, 2015

Blue Sparkles

Minun on todella vaikea vastustaa mitään kimmeltävää. Joten nähdessäni tämän Lancômen sinisenä kimeltelevan luomivärin ale-pöydässä, en joutunut miettimään kovin pitkään ostopäätöstä. Lancômen luomivärit eivät ole minulle ennestään tuttuja. Enkä voisi kuvitella ostavani yksittäistä luomivärinappia 37e hintaan. Nyt tämä oli saanut kylkeensä -50% tarran, joten ei kirpaissut ihan niin kovasti,
'Bleu Étincelant - T307´(Sparkling Blue) osui silmääni heti. Varsinkin keinovalaistuksessa tämä kimmeltää ihan huikean ihanasti. Luomiväri vaatii mielestäni hieman tahmeamman pohjustajan, jotta kimallus pääsee tosissaan oikeuksiinsa. Yksinään T307 jää läpikuultavaksi.
Tehdessäni silmämeikkiä, käytin Fyrinnaen Pixie Epoxya luomivärin alla. Sen avulla lopputulos oli ihanan sädehtivä. Kuvissa tuo kimmellys ei tietenkään näy niin hyvin kuin luonnossa. Minun pitää yrittää ottaa pieniä videopätkiä näistä kimalteisista väreistä, jotta efekti näkyisi ruudulla niin kuin se näkyy luonnossa.
Silmämeikissä on käytetty vain vaalea kulmaluulla (Grimas 002), Bleu Étincelant koko luomella ja häivytykseen Urban Decayn 'Heist'.  
Kuten huomaatte, niin hiusten väri on muuttunut hieman. Minulle tuli keskiviikkona sellainen olo, että haluan jotan muuta hiuksiin ja kävin ostamassa violetin suoravärin (KC: Color Mask Paint 'Deep Purple'). Tykkään.

Muuten eilinen meikki näytti tältä. Käytin pitkästä aikaa Melt Cosmeticsin harmaata 'Space Cake'-huulipunaa. Harmi, että unohdan aina ottaa asukuvat, koska tykkäsin eilisen vaatetuksesta tämän meikin kanssa.
In English:
Lancôme's 'Bleu Eticelant' eyeshadow was on -50% discount and I just couldn't resist. It's a very lovely sparkling blue, but it needs a stickier base like Pixie Epoxy. 

I also used Melt Cosmetics' Space Cake lipstick after a really long time.  

3 comments:

  1. Upea meikki ja ihana luomiväri. :)

    ReplyDelete
  2. Oooo miten kaunis meikki! :o Upea luomiväri, ja vielä alella!

    ReplyDelete
  3. Oho, enpä uskoisi että Lancomelta löytyy näin upea sävy! Jotenkin miellän Lancomen ehkä vähän konservatiiviseksi ja tylsäksi (luomivärisävyissä) :P Näyttää kyllä mahtavalta...!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...