Thursday, June 18, 2015

Milani Cosmetics EU

Tein jo aiemmin keväällä tilauksen Milani Cosmetics EU -verkkokauppaan, mutta en ole muistanut kirjottaa ostoksistani. Minulta oli loppumassa luomivärinpohjustaja ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Milanin Eyeshadow Primeriin. Törmäsin vahingossa tähän Milanin EU-kauppaan ja tuli sitten samalla tilattua muutakin.

Pari sanaa itse kaupasta. Tuotteet toimitetaan Tsekeistä kuriirifirman kautta ja postikulut ovat nähtävästi kiinteästi 7,74€. Minulla ei ole ollut ongelmia sivun näkyvyyden kanssa kotikoneella, mutta mobiililaitteilla sivut eivät näy. Syytä en tiedä. Kokemukseni perusteella kyseessä on täysin luotettava firma, josta saa helposti ja edullisesti Milanin tuotteita. Nämä viisi tuotetta olivat yhteensä 31e, joten ei kirpaissut kovin kovasti.

Tilasin seuraavat tuotteet:
- Rose Powder Blush ' Romantic Rose'. Aivan ihana poskipuna ulkonäköään myöten. Todella kauniin ja luonnollisen värinen ja sopivat pigmenttinen.
- Fierce Foil Lipgloss 'Capri'. Superglitterinen huulikiilto. Antaa sekä väriä ja kimallusta. Ainoa, mikä tässä tökkii, on tuoksu. Todella voimakas ja imelä. Huulilla kiilto on yllättävän mukava; ei tahmea.
- Eyeshadow Primer. Loistavaa kamaa. Tässä arvostelu.
- Brow Shaping Clear Wax. Ostin tämän ihan mielenkiinnosta, koska kulmakarvani ovat välillä ärsyttävät. Tämä on ollut tosi kiva tuote, jolla kulmakarvat saa asettumaan paikalleen.
- Eye Tech Extreme Liquid Eye Liner. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta luulen tykkääväni tästä paljon.
In English:
I made an order to Milani Cosmetics EU online shop couple of months ago. Just forgot to write about it. I was running out of eyeshadow primer and wanted to get a second tube of Milani's primer. I've really liked this stuff. Some people said that they couldn't get the site to show and I had the same problem with a tablet. 

The goods are sent from Czech Republic to all EU countries and the shipping is 7,74€. 
I was very happy with the shop and will order Milani products from them. 

2 comments:

  1. Upean näköinen tuo poskipuna. <3

    ReplyDelete
  2. Kiitos nettikauppavinkistä! Olen Milania tilannut yleensä Ebaystä, mutta pitääpä tämä kauppa katsastaa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...