Saturday, June 20, 2015

Old MAC: Venomous Villains collection

My precioussss.... MACin 'Venomous Villains' on edelleen itselleni THE meikkikokoelma. Kokoelma julkaistiin syksyllä 2010 ja muistan, kun me meikkifriikit jonotettiin Stockan ovien takana julkaisupäivän aamuna. Sain onneksi itse kaikki tuotteet, mitkä halusinkin. Nyt harmittaa, että en ostanut enempää, koska se oli tiedossa jo silloin, että näitä tuotteita ei mistään myöhemmin saa (muuta kuin maksamalla itsensä kipeäksi). Ilona kirjoitteli saamistaan aarteista ja sain siitä inspiraation kuvata vihdoin omat Villains-meikkini.
Jo tuotteiden pahvipakkaukset ovat upeita, enkä ole todellakaan halunnut heittää niitä pois. Muistan, miten kokoelman tuotteiden ulkonäkö sai negatiivista palautetta siitä, että näyttävät ihan lasten meikeiltä. Itse en ole todellakaan samaa mieltä ja pidän todella paljon seka pahvi- että muovipakkauksista.
Kokoelmassa oli neljä eri pahista: Maleficent, Evil Queen, Cruella de Vil ja Dr. Facilier. Itseäni kiinnostivat (ylläri, ylläri), vain pahat kuningattaret. (Lumoavan Kuningatar-riipus sopi kuvaan kuin nakutettu. )
Maleficent -kokoelmasta lähti mukaan Mineralize -luomiväriduo 'My Dark Magic', koska, noh, se on violetti. Vasta myöhemmin olen harmitellut, etten ostanut 'She Who Dares' duoa, jossa on vihreä ja sininen. Toiseksi ostin 'Dark Deed' huulipunan. Se oli myös aika itsestään selvä väri. 'Dark Deed' on julkaistu myöhemmin jossain toisessa kokoelmassa. En vielä tuolloin osannut arvostaa punavioletteja huulipunia, joten jätin 'Violetta'-punan ostamatta. Nyt vähän harmittaa. Toki sen saisi ostettua nytkin, mutta olisin ehdottomasti halunnut sen tuolla pakkauksella.
Evil Queen -kokoelmasta taas ostin 'Bite of an Appl'e -poskipunan, joka oli todella haluttua tavaraa ja myytiin loppuun varmaan ensimmäisenä kaikista tuotteista. Itse taisin saada viimeisen, mikä Turussa oli. Toinen kasvomeikki oli Beauty powder 'Oh So Fair'. Itse olen käyttänyt tätä ihan poskipunana, vaikka nähtävästi nämä tuotteet on tarkoitettu koko kasvoille.
'Bite of and Apple' on matta koralli-pinkki, joka on suht pigmenttinen. Muistan käyttää tätä ihan liian harvoin. 'Oh So Fair' taas on vaaleanpunainen, jolla saa melko hennon punan poskille. Sopii meille kalpeille erittäin hyvin. Jäin silloin miettimään myös Maleficent -kokoelman 'Briar Rose' Beauty powderia, mutta jätin sen ostamatta, koska minulla oli hyvin samanlainenposkipuna jo olemassa. Eikä minulla oikeasti olisi tullut sitä varmaan käytettyäkään.
Ja tästä minä tykkään niin paljon, kun pahvipakkaukset ovat myös sisältä erikoiset. Vielä yksi syy lisää olla heittämättä näitä pois.

Mikään kokoelma tuskin menee näistä ohi, mutta My Little Pony -kokoelma voisi olla aika kova kilpailija. Ja samoin se Rocky Horror -kokoelma, joka ei koskaan tullut myyntiin. Nimim. Ikuisesti katkera -81.

Onko teillä muistoja tästä kokoelmasta? Ja jos saisitte päättää, niin mikä olisi teidän unelmakokoelmanne MACiltä?
In English:
My treasures from MAC's Venomous Villains collection (2010). I remember waiting outside the MAC stand on the release day to get everything I wanted. And I did. Too bad I didn't have more money to buy couple of things more. Like 'Violetta' lipstick and 'She Who Dares' mineralize eyeshadow duo. 

I love the packaging so much. Some said they looked cheap and like children's make up, but I disagree. I love them. 

This has been my favorite collection by MAC and I don't know which could top this. If Rocky Horror had been released here (which it never was), it would've been very close. And maybe if they ever come up with My Little Pony collection then I might have to reconsider. :) 

6 comments:

 1. Unelmakokoelma olisi varmaan Taru Sormusten Herrasta -teemainen. Ei käryäkään, miten sellaisen voisi toteuttaa, mutta se olisi vaan siistiä! :D :D Myös Muumi-meikit voisivat upota. (Joo, höpsis realismille!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Indie-merkeillä on aina tosi ihania kokoelmia eri leffoista ja sarjoista. TSH-kokoelma olisi aika eeppinen. Ja miksi ei Muumitkin. :)

   Delete
 2. Muistan että Beauty kusi tämän tilauksen ja sain vain osan tuotteista. Bite Of Ann Applen ja huulikiillon. My Dark Magicin ja She Who Daresin tilasin eBaystä. Eivät silloin heti olleet vielä ihan sikahintaisia, en tiedä mitä sitten myöhemmin :) tämä, Barbie ja Hello Kitty tuotteet ovat kokoelmani helmiä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin vaan kuvitella sitä v-tuksen määrää. Onneksi sait omasi kuitenkin. Vieläkin noita näyttää olevan Ebayssä myynnissä, mutta hinnat on karseat.

   Hello Kittyn näin silloin Hesan städillä, mutta se ei niin napannut. Tuo Barbie-kokoelma taitaa olla tunnetuin MACin kokoelma ikinä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...