Saturday, June 27, 2015

Lolita Lempicka: Rouge Lolita

Lolita Lempicka on yhden lempihajuveteni valmistaja ja kyseinen nimi varmasti liitetäänkin vain ja ainoastaan tuoksuihin. Lolita Lempickalta on tullut kaikessa hiljaisuudessa julkaistu huulipunia. Sävyjä on 10, mutta päädyin kuitenkin tähän hyvin klassiseen punaiseen: 10 Rouge Lolita. Ostin omani NewsParfums nettikaupasta ja hintaa huulipunalla oli 24,70e. Eli ei halvimmasta, mutta ei onneksi kalleimmasta päästäkään.
Tykkään ihan hulluna Lolita Lempickan pakkauksista eikä tämä ole poikkeus. Pahvipakkaus on todella jännän tuntuinen, vähän sellainen satiini-/mattapintainen ja ihanan punainen sisältä. Itse huulipuna on metallisessa hylsyssä, joka naksahtaa tukevasti kiinni.
Ensimmäisistä kuvista näkee, että huulipuna näyttää todella mattapintaiselta, mutta se on vain punan pinta. Koostumus on todella pigmenttinen ja huulille kivasti levittyvä. Punassa on sellaista pientä tahmeutta, joka pitää värin huulilla. Huulipunassa on tuoksu, mutta se on melko kevyt.
Halusin yhdistää näin klassisen punan melko klassiseen meikkiin. Neutraali, ruskea silmämeikki ja kissarajaus. Toimii aina.
In English:
Lolita Lempicka's 'L' is one of my favorite perfumes and I'm pretty sure everyone thinks of perfumes when thinking about Lolita Lempicka. They have released 10 lipstick shades a little while ago and I ordered mine from NewsParfums from France. I chose the classic red shade '10 Lolita Rouge' (24,70€).

The lipstick looks very matte on the tube, but when applied it has nice shine to it. It's very pigmented and stays well on lips.    

6 comments:

 1. Oi, olen jotenkin unohtanut Lolitan Lempickan olemassaolon, tuo liila oli yksi teiniaikojeni suosikkituoksuista. Esim. Vanhojen tansseihin sipaisin sitä korvien taakse. Pitäisikin etsiä jostain pullo käsiini ja nuuhkutella, vieläkö maistuisi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään tosi paljon Lolitan tuoksuista. 'L' on vaan niin ihana. <3 Harmi, kun Stocka lopetti merkin myynniin (tästä tosin on varmasti jo yli 10 vuotta aikaa).

   Delete
 2. Oi mikä hylsy! <3 Tosi kaunis toki punakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ihanaa luksusta! Hylsyn värit menevät punien sävyjen mukaan.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...