Sunday, July 5, 2015

Make Up Store - eyeshadows

Make Up Store on ollut minulle tuttu merkki jo varmaan 15 vuoden ajan, mutta minulla ei ole ollut kuin aivan muutama tuote käytössä. 'Complex' -poskipuna oli vakkarini joskus 8-10 vuotta sitten ja niitä tuli käytettyä loppuun pari kappaletta. Sen lisäksi on ollut pari huulikiiltoa, huulipunaa ja irtoluomiväriä. Luomivärihyllyillä olen käynyt aina hiplaamassa ihania värejä, mutta niitä ei silti tullut hankittua melko korkea hinnan vuoksi. Nyt melko lyhyen ajan sisällä minulle on kertynyt 8 luomiväriä.

MUSin pakkaukset ovat uusiutumassa ja varmaan joka paikassa on näitä vanhoja nappeja hyvällä alennuksella. Toivottavasti löydän vielä sävyn 'Watt', joka on violetti turkoosilla kimalluksella. <3
Ylärivi: Variéte, Curacao, Leonardo
Keskirivi: Salvador, Mountain, Dessert
Alarivi: Minimalism, Scale

Löysin Kicksin alesta alla olevat kolme sävyä hintaan 4,95e/kpl. Tuo murrettu vihreä 'Salvador' on aika jännä väri ja odotan mielenkiinnolla, että pääsen käyttämään sitä meikissä. Harmaa-turkoosi 'Leonardo' on todella kaunis, jolla saa tehtyä upean smoky-meikin. Turkooseja minun on todella hankala vastustaa, joten 'Curacao' lähti myös mukaan.
MUSin luomivärit ovat pääsääntöisesti erittäin pigmenttisiä. Mattasävyt toimivat parhaiten pohjustajan kanssa; muuten ne ovat hieman jauhoisia.
In English:
Make Up Store has been a familiar brand for me for years, but I've owned very few items. Now suddenly I have 8 eyeshadows. I really like how pigmented they are. The packaging is changing so they have very nice discounts right now. 

3 comments:

 1. Ihania <3 Watt on tosi ihanan värinen, kannattaa hankkia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy käydä etsimästä se jostain. :) Tuo Leonardo on on myös aivan ihana. <3

   Delete
 2. Mulla tuli just ostettua keskiviikkona Watt ja siitä tulee tässä muutaman tunnin päästä postauskin ulos. Oulussa Watteja oli vielä muutamia jäljellä, toivottavasti oot jo löytänyt sen myös jostain!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...