Sunday, September 14, 2014

Mephisto & Diorskin Star

Fyrinnaen 'Mephisto' on yksi kauneimmista luomiväreistä, jonka omistan. Ja ehdottomasti yksi erikoisemmista. Ja myös melko aavistuksen hankala työstää koostumuksensa puolesta; mattainen pohja ja tuo pronssinen hohde/kimallus käyttäytyvät eri tavalla. Itse olen käyttänyt pohjustajana Pixie Epoxyn sijaan sinistä luomivärikynää.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- BeYu: 397 Royal Alert 

Eyeshadows: 
- Inglot: M351 (ivory)
- Fyrinnae: Mephisto
- Gina Tricot: 78 Rockstar (blurple)
- MAC: Pink Opal pigment

Eyeliner/Mascara: 
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Star
Kasvoilla minulla on Diorin uutta Star -meikkivoidetta, josta sain näytteen sävyssä 012. Odotukset olivat melko korkealla, mutta lopputulos ei ollut ihan toivotunlainen. Vähän kauempaa katsottuna näyttää ihan kivalta. Tosin omasta mielestäni lopputulos ei ole kovin 'photoshopatun' näköinen, mitä tämä meikkivoide nimenomaan lupaa. Sävy 012 on itse asiassa aika hyvä, eikä se tummunut ihollani.
Mutta sitten päästään siihen ongelmaan. Harvat meikkivoiteet käyttäytyvat näin ihollani. Alla on Lumenen kosteusvoide ja pohjustajana MACin Prep+Prime spf50. Sama kombo, jota käytän oikeastaan aina. Levitin meikkivoiteen Real Techniquesin Expert Face Brushilla. Kuten näette kuvista, niin ihon pinta näyttää todella kuivalta ja epätasaiselta ja ihohuokoset korostuvat. Meikkivoiteen peittävyyskään ei ollut ihan riittävä omaan makuuni. Kiinnitin meikkivoiteen ELFin HD-puuterilla.

Meikkivoide tosin pysyi iholla koko päivän ja pitkälle yöhön sen kummemmin rasvoittumatta. Siitä iso plussa. Aika ristiriitaiset fiilikset jäi tästä Star -meikkivoiteesta. Näytteestä riittää vielä ainakin toiseen kokeiluun ja testaan varmaan levitykseen sellaista beauty blenderiä. Tuskin kuitenkaan tulen ostamaan melkein 60e meikkivoidetta, joka on vain ihan ok. Onko joku muu testannut tätä ja millaisia kokemuksia?
Sitten on vielä pakko lopuksi vilauttaa kuvaa viimeisimmästä aarteestani. Olen nähnyt tästä kuvia blogeissa ja vihdoin löysin omani Turun Sokokselta (tosin näitä oli silloin vain yksi ja allekirjoittanut nappasi sen kappaleen hullun virne kasvoilla). Eli kyseessä on Make Up Storen 'Atomic' -huulikiilto, joka on sanoinkuvaamattoman upea. Lisää kuvia ja mietteitä tulossa, kunhan ehdin vähän leikkimään kiillon kanssa enemmän.
<3
In English:
Fyrinnae's gorgeous 'Mephisto' doesn't get enough love. It looks amazing, but it's a bit tricky to use because of the matte base and bronze shimmer. I like to use it over blue eyeshadow pencil. It's sticky, but not as sticky as Pixie Epoxy.

Then I got a sample of Dior's new foundation 'Star'. I have very mixed feelings about. It promises 'photoshopped' finish, but I'm not seeing any of that. It somehow settles on my pores and dry patches. I don't usually have that problem with foundations. The shade 012 is actually quite ok and it doesn't oxidize on me. It also lasted the whole day (and most of the night), so that's always a plus. I need to give it another try, this time with a beauty blender. 

And finally pictures of my precious. That's Make Up Store's 'Atomic' lipgloss. It's gorgeous beyond words. Review and thought are coming after I've played with it. 

4 comments:

 1. Ihana meikki! Mulla pintakuivassa ihossa tosi moni meikkivoide käyttäytyy just noin kuin sulla kuvissa ja jää ihohuokosiin jumiin, vaikka pohjustus on kunnossa. Aika jännä, että toi meikkivoide teki sulla tuon, olen ymmärtänyt, että sun iho on rasvoittuva ihan toisenlainen kuin omani. Staria en ole itse kokeillut.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana meikki! ^^ Mephisto on kieltämättä aika parhautta ^^

  ReplyDelete
 3. Wow! Great eye makeup colour combination! Also, I love that lipgloss!

  ReplyDelete
 4. Samankaltaiset kokemukset minulla Star-meikkivoiteesta. Ei levittynyt nätisti ja jotenkin pakkautui ihon kuivempiin kohtiin, vaikka oma ihoni ei todellakaan edes ole kuivimmillaan. Myös peittävyyttä olisi saanut olla enemmän omaan makuuni. Mutta paremmalta tuo sinulla näyttää kuin omassa naamassani!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...