Tuesday, September 9, 2014

Syksyhuulet - Autumn Lips

Tummat huulet kuuluvat syksyyn. Tämä huulipuna on odottanut pitkään käyttöönottoa. (Kiitos ihana lukijani Chaos tästä huulipunasta!) Kyseessä on Rimmelin Lasting Finish 04. Ihana, tumma, pigmenttinen, hieman harmahtava violetti. <3
Silmämeikki oli kerrankin hyvin neutraali. Luomiväreinä Inglotin harmaita ja ruskeita (DS504 ja M376). Rajaus on tummanvioletti, mutta se näyttää melkein mustalta. Olin myös kovin tyytyväinen ripsiini, kunnes näin kuvat. ;) Olen silti todella tyytyväinen tällä hetkellä käyttämiini Lancômen ripsiväreihin, ne toimivat vähiten huonoiten itselläni. Ja huulilla on siis Rimmelin Lasting Finish 04 ja rajauksena MACin Nightmoth.
In English:
Autumn lips. I got this lipstick from my lovely reader, Chaos. It's Rimmel's Lasting Finish 04. 
I kept everything else quite neutral (for once). 

7 comments:

 1. Ihanan näköinen puna jonka seuraksi sopii hyvin neutraalimman värinen silmämeikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tällaisten tosi dramaattisten huulipunien kaveriksi yleensä sopii parhaiten joku harmahtava taupe.

   Delete
 2. Oih, tuollaisen lilan tahdon minäkin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Onneksi tällaisia sävyjä löytyy nykyään melko helposti, vaikka tämä kyseinen Rimmelin puna on tainnut jo hävitä markkinoilta.

   Delete
 3. Oih, toi on ihana huulipuna! Harmittaa, kun silloin joskus katselin sitä kaupassa, mutta en uskaltanut (!?!) ostaa sitä..! Sopii todella hyvin yksiin tuon silmämeikin kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauppaanhan se minultakin jäi... Onneksi ihana lukija oli fiksumpi kuin minä ja sain tämän ihanuuden käsiini. :)

   Delete
 4. Ai vitsit toi sopii sulle törkeen hyvin, vau :) Mä näytin vaan ruumiilta, sekä mustassa että vaaleassa hiuksessa. Haluisin käyttää violettiia huulissa, mutta mulla pitää olla siinä pinkkiä mukana. Mutta mulle onneks sopii violetti silmiin, se tärkeintä.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...