Monday, September 8, 2014

John Galliano edp

Olen miettinyt tämän tuoksun hankkimista jo vuosia. Törmäsin tähän ensi kerran Lazy Dynamite -blogissa ja rakastuin aivan totaalisesti tuoksun visuaaliseen ilmeeseen. John Gallianon nimikkotuoksu kuulosti kuitenkin arvostelujen ja nuottien perusteella vähän pelottavalta, liian raskaalta. En uskaltanut tilata sokkona. Pääsin vihdoin loppukeväästä testaamaan tätä Tallinnan Stockmannilla ja olin todella iloinen, että tykästyin tuoksuun. Se ei aiheuttanut päänsärkyä, eikä tuntunut liian raskaalta.
Kyseessä ei silti ole mitenkään kevyt ja helppo tuoksu. Se kuuluu ehdottomasti iltaan. Vaikka tuoksu on voimakas, se pysyy omalla ihollani melko pehmeänä. Pelkäsin hieman eri kukkien määrää tuoksussa, mutta ne eivät onneksi dominoi tai tunnu liian pistävältä, vaan tuoksu on enemmän mausteinen. Olen kerrostanut tätä Molinardin Vanille edt:n kanssa ja se tuo kivasti pientä makeutta ja pehmeyttä mukaan. Hajuvesi kestää iholla koko illan ja tuoksu tuntuu vielä seuraavanakin aamuna.

Notes (Floral Aldehyde):
Top notes: Aldehydes, Bergamot, Angelica
Middle notes: Lavender, Iris, Peony, Violet, Rose
Base notes: Virginia Cedar, Incense, Patchouli, Musk, Amber

Kuten jo alussa kirjoitin, niin tuoksun ulkoasu on aivan hurmaava. Jakaa ihan varmasti mielipiteitä, koska tämä on ihanan överi. Pahvipakkauskin on ihan mielettömän kaunis ja mietitty sisustaa myöten.
In English:
I've been thinking of getting this scent for years. I fell in love with the visual side of John Galliano's first perfume, but the notes sounded too heavy, a bit scary. I finally got a chance to test it in Tallinn last spring and I was so happy that I liked it. 

8 comments:

 1. Huh, tuo pullo tosiaan on uskomattoman kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä tämä on. Haluaisin tästä 80ml version vain sen takia, että saisin pullon näytille. :)

   Delete
 2. Replies
  1. Tällaisia ei tule kovin usein vastaan. Aivan mieletön.

   Delete
 3. Pullo on kyllä mieletön! Oih, sanon minä <3

  ReplyDelete
 4. Tämä on edelleen sinnikkäästi omassa top kolmosessani, aivan IHANA! Tuoksua vain tulee helposti suihkittua liikaa - itselleni riittää yksi suihkaus niskaan, ja tuoksu tosiaan tuntuu koko päivän. Kiva että sait viimein omasi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi pääsin vihdoin testaamaan ja uskalsin tilata. Ja olet todella oikeassa tuosta riittoisuudesta. Itsekin olen suihkauttanut vain kerran niskaan ja sillä hyvä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...