Friday, September 12, 2014

Urban Decay: Mrs. Mia Wallace lipstick

Tämä huulipuna on pelkkää rakkautta: teema, väri, koostumus ja pakkaus. <3 Urban Decayn Pulp Fiction -kokoelma saapui myös Eurooppaan pari viikkoa sitten ja hetken mietinnän jälkeen päätin tilata Mrs. Mia Wallace -huulipunan Feelunique.comista (19,50e). Mietin myös luomiväripalettia, mutta kaikki värit olivat kovin helposti korvattavissa. Onhan minulla toki punaisia huulipuniakin, mutta ei onneksi vielä tällaista.
Punan hylsy eroaa muista Revolution-huulipunista värinsä puolesta. Musta hylsy on todella tyylikäs ja hyvän kokoinen kantaa mukana.
Yksityiskohdat on mietitty tarkkaan ja pahvipakkauksen sisälläkin on vielä otteita Pulp Fiction -leffasta. En enää muista, milloin näin itse elokuvan ensimmäistä kertaa. En muistaakseni vielä vuonna -94, mutta 90-lukua silloin elettiin.  Kyllähän tuo elokuva teki melko lähtemättömän vaikutuksen, vaikka en ole koskaan ollut hardcore Quentin Tarantino -fani.
Huulipunan sävy on täydellisyyttä hipova. Se on jossain kylmä ja lämpimän välimaastossa. Huulipunan koostumus on hyvällä tavalla hieman tahmea, eli väri tarttuu huulille helposti ja pysyy (ja myös tahraa kaiken, johon huulet osuvat). Puna tuntuu todella miellyttävältä huulilla, koska koostumus ei ole matta. Itse en huomaa mitään hajua tai makua (toisin kuin UD:n vanhoissa huulipunissa, joiden kitkerä maku on aika järkyttävä).
Tein nyt vähän oman version Mia Wallacen meikistä:

Face:
- Revlon: Colorstay 110 Ivory
- Ben Nye: Translucent Powder
- e.l.f.: Cool Bronzer
- Illamasqua: Naked Rose blush

Eyes:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 884 (warm brown)
- Grimas: 566 (black brown)
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Drama

Lips:
- Urban Decay: Mrs. Mia Wallace
- ArtDeco: Lipliner 10
Ja oli tietysti pakko kokeilla myös uusia laseja tämän lookin kanssa. Näyttää aika kivalta. Pitäisi käyttää useammin valkoisia paitoja, mutta pelkään koko ajan, että niihin tulee samantien tahroja.
In English:
I finally got the chance to order Urban Decay's Mrs. Mia Wallace lipstick from Pulp Fiction collection. I'm so glad I did. This is probably the perfect red. Not too cool, not too warm. It's insanely pigmented, it feels a bit sticky when I apply it, but that's good 'cause it really hugs my lips and stays in place (and stains everything my lips touch). It feels very nice, non-drying.

8 comments:

  1. Upea, paljon kirkkaampi sävy, mitä puikosta voisi päätellä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tässä on vähän sama juttu, kun esim. MACin Runaway Redin kanssa. Sekin näyttää hylsyssä melko tummalta ja vähän jopa rusehtavalta ja huulilla se onkin ihana, kirkkaan täyteläinen punainen.

      Delete
  2. Ihanan klassinen meikki ja huulipuna on tosi hieno!

    ReplyDelete
  3. Oi, onpa tuo huulipuna TÄYDELLINEN! Mä päädyin tilaamaan sen paletin, ja nyt vähän harmittaa etten tilannut tätäkin.. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiedän!!! Mä hihkuin meikatessa, kun näin, miten mieletös tuo puna on huulilla. :) Näistä tulee vielä kulttikamaa parin vuoden päästä.

      Delete
  4. Upea meikki - ihan Mia! Mä olen Pulp Fictionin ja Tarantinon suuri fani, mutta olen vielä kahden vaiheilla tilatako tästä kokoelmasta mitään. Tuota huulipunaa ja luomiväripalettia olen himoinnut. Tää on näitä, kun ei varsinaisesti tee mieli ostaa niitä nyt, mutta pelkää katuvansa myöhemmin, jos ei osta… :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...