Sunday, July 14, 2013

Bloggaaja Picnic Turussa 13.7.-13




Photo by Nea/Fashioned in Finland
Photo by Nea/Fashioned in Finland
(In Finnish only.)
Aika rikkoa taas hiljaisuus. :) Eilen vietimme suuressa bloggaajaporukassa oikein mukavan iltapäivän. Suuret kiitokset järjestäjille! Riensin suoraan töistä ensimmäiseen tapaamispaikkaan Turun Hansan Glitteriin, jossa meidät otettiin oikein lämpimästi vastaan. Jokainen meistä sai valita mieleisensä aurinkolasit, huivin sekä rannekoruja. Kokeilin varsin veikeitä viiksi-laseja, mutta ne eivät olleet kovin käytännölliset. ;) Ihanat Poirot -viikset. <3 Lähti tuolta mukaan muutakin, joista kuvia hieman alempana.
Photo by Nea/Fashioned in Finland
Photo by Nea/Fashioned in Finland
Minulle tehtiin myös pikakampaus. Pitää yrittää itsekin joskus tuota banaaninutturaa ajan kanssa. Omat hiukseni eivät ole tällä hetkellä ne kaikista helpoimmat kampauksia varten, koska ne ovat liukkaat, hyvin eripituiset ja edelleen ohenemassa (mutta tuosta myöhemmin lisää). Kampaus kesti yllättävän hyvin yöhön asti. :)
Photo by Nea/Fashioned in Finland
Piknikillä oli aivan ihanat tarjoilut. Kiitokset niistä! Sain tutustua moniin uusiin naamoihin (ja pahoittelen jo valmiiksi, että en muista kenenkään nimiä). Toivottavasti pääsen tulevaisuudessakin osallistumaan blogitapahtumiin. Ja kiitos sinulle ihanalle blogi-ihmiselle (en muista yhtään, kuka olit), joka Stockalla nähdessämme sanoit, että olen luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa. <3 Et tiedä, kuinka tuollainen lämmittää mieltä.
Aurinkolasit tulivat tarpeeseen ja löytämäni huivi on aivan ihana. Rannekoruja ei tule juuri käytettyä, mutta ehkä nyt vihdoin opettelen.
Yhtenä tapahtuman sponsorina toimi myös Lumene ja jokainen meistä sai pienen lahjapussin, jossa oli kaksi Miracle Lip Sorbet -huulikiiltokynää sekä kaksi kynsilakkaa. Itse en ole ennen kokeillut noita huulikyniä, joten oli kiva saada nämä testattavaksi. Moni taisi odottaa kynsilakkojen suhteen vähän pirtsakampia sävyjä, kuten turkoosia ja vihreää ja luulen itsekin, että ne olisivat olleet käyneet paremmin tapahtuman luonteeseen kuin hempeät pinkit.
Sitten vielä viimeisenä ostokseni Glitteristä. Saimme -30% normaalihintasista tuotteista, joten mukaan lähti kaksi upeaa (ja hieman överiä) kaulakorua. Olen katsellut niitä jo aiemmin ja nyt oli fiksu aika napata se vihdoin itselleni. Kummatkin pääsivät heti samana päivänä käyttöön. :)
<3
Ja sitten saan ensimmäistä kertaa kirjoitta disclaimerin, eli osa tässä postauksesta esitellyistä tuotteista on saatu blogin kautta, mutta mielipiteeni ovat omiani.

12 comments:

  1. ääääh miksen huomannu tuota huivia!! :D toi mun mustavalkoinen ristihuivi on myös ihana, mutta ehkäpä mä menen ostamaan myös tuon.... :) on nimittäin todella kaunis. oon myös katellu tuota vasemmanpuoleista kaulakorua pitkään! se on vaan niin överihintainen ja mun tyyliin ehkä liiankin näyttävä. :) mutta sulle sopii kyllä todella hyvin!

    p.s. yhdyn sen jonkun toisen bloggarin mielipiteeseen, olet luonnossa vielä kauniimpi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuota huivia taisi olla vain yksi sillä hetkellä, mutta jos niitä tulisi myöhemmin lisää. Se on tosi ihana. Sellanen kevyt huivi, kun ei ole vielä kovin kylmä. Ja tuo koru on vaan niin mieletön. voisin pitää sitä joka päivä. ;)

      Ja kiitos ihan miljoonasti. Itsetunto on ollut vähän pohjamudissa, joten ette tiedä, miten paljon teidän ihanaisten kommentit lämmittävät. <3

      Delete
  2. Samaa mieltä sinua kehuneen kanssa,olit luonnossa ihan uskomattoman kaunis! Nyt pidän itseäni idioottina kun en ääneen tajunnut sanoa.. Ja ne kengät! Niiden upeudesta en pääse vieläkään yli :D

    Oli ihan huippupäivä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii, kiitos! <3

      Huomasin tuossa kuvia käsitellessä, että en ottanut kuvaa kengistä ollenkaan. Ne on kyllä ihan supersöpöt satukengät. :)

      Ihana päivä tosiaan. En muista, milloin olisin viimeksi istuskellut piknikillä.

      Delete
  3. Samaa mieltä myös kehuneen kanssa, olet kaunis ja upea ilmestys <3.

    Tuo musta kaulakoru on niiin tehty sinulle, kuten myös tuo toinen näyttävä kaulakoru. Ja huivi! Hyvät valinnat :)!

    Noooo nyt kun puhuitte kengistä niin unohdin myös kuvata ne! Vähän ärsytti kun kamera ei mahtunut millään käsiin enää mukaan ja piti pädillä räpsiä kömpelösti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaikki olette ihan superihania! <3

      Pitää joskus tehdä oma postaus vain *niistä kengistä*. :D

      Mutta hyvä, että jotkut sentään ottivat kuvia. Itse unohdan aina kameran laukkuun...

      Delete
  4. Oi vitsi, että kuulostaa mukavalle! :) En edes tiennyt tällaisen olevan Turussa :D Oliko tää isompikin tapahtuma?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä pienet miitit ovat todella ihania. Meitä taisi olla n.15 bloggaajaa.

      Delete
  5. Hauskaa, kun julkaisit tämän niin nopeasti, lueskeltiin tätä postausta sunnuntaina bussissa matkalla kotiin.
    Ja komppailen edellisiä, upea kuvissa ja vielä upeampi livenä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vielä näin kovasti jälkijunassa. :)

      Delete
  6. Heh, mähän taisin olla "se kommentoija" ;) Tottahan se on, sulla on ihana tyyli ja piirteet!

    Oli tietenkin myös mukava tavata, oli hauskaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinähän se olit. :) Kiitos vielä. Ja oli tosi kiva nähdä niin monia uusia naamoja.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...