Monday, July 15, 2013

Fyrinnae Haul & Swatches

Edellisessä postauksessa tulikin jo esiteltyä yksi Fyrinnae -tilaukseni väreistä. Punainen 'Hitched' oli pääsyy tehdä tilaus, mutta eihän sitä koskaan voi tilata vain yhtä...

In my last post I already wrote about 'Hitched'. That was the reason I made an order to Fyrinnae, but you can never order just one, can you? ;)
Olen ehtinyt kokeilmaan vasta muutamaa sävyä. 'Wizard's Wedding Cake' on aivan ihastuttava sävy. Samaan aikaa neutraali, mutta siinä on jotain jännää myös. 'Gender Bent' on juurikin niin raikas turkoosi kuin purkissa näyttää. Suurin yllättäjä on kuinenkin ilmaisena samplena saamani 'Gilded Wings'. Herran jestas miten upea! Ihan kuin sulaa metallia. Pigmenttisyys on ihan omaa luokkaansa.

I've only tried a couple of shades so far. 'Wizard's Wedding Cake' is a very lovely shade. It's quite neutral, but with a twist. 'Gender Bent' is just as bright as in the jar. Biggest surprise was 'Gilded Wings' which I got as a free sample. Just freaking gorgeous! Almost like liquid metal. Insanely pigmented.
Hitched
Swatches: Mauve-O-Matic, Wizard's Wedding Cake, Mephisto, Gender Bent, Gilded Wings, Sugar Skulls, Hitched
Suosittelen edelleen Fyrinnaen luomivärejä kaikille. Jos et jaksa jauhemaisia, niin nykyään Fyrinnae tosiaan tarjoaa myös pressattuja luomivärejä.

I continue to recommend Fyrinnae to everyone. And if you don't like loose eyeshadows they now offer pressed ones too.

6 comments:

 1. Gilded Wings on tosiaan aivan ihana, yks mun suosikkeja! Gender Bent on kans aivan ihana. Mauve-O-Matic ei oo mua oikein ees kiinnostanut, mutta se näyttää kyllä aika kivalta tuossa swatchissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fyrinnae vaan osaa tehdä ihania värejä. Mauve-o-matic on erinomainen häivytyssävy ja täydellinen luomiväri nopeaan meikkiin. Suosittelen.

   Delete
 2. WWC näyttää ihanalta! Meinasin viimeksi tilata,ja jätin jostain syystä pois-pakko pistää seuraavaan tilaukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on aivan ihana. :) Minusta tuntuu, että mulla on kohta puolet Fyrinnaen sävyistä ja silti vaan haluaisin lisää. ;)

   Delete
 3. Ihania! Mun on ehkä joskus vielä pakko ratketa näihin. Mauve-O-Matic, Mephisto ja Gilded Wings ovat nyt vieneet silmäni. Älyttömän hyvät swatchit, kiitos niistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mauve-o-matic ja Gilded Wings on tosi kivoja sävyjä käyttää, mutta Mephisto on hieman haastavampi, koska se on mattapohjainen. Mutta se on silti sen arvoinen; aivan upea sävy.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...