Sunday, July 28, 2013

Drag Me To Hell

Idea tähän meikkiin tuli Stay Beautiful blogin Robynilta. Hän oli tehnyt upean drag -meikin ja halusin pitkästä aikaa käyttää sunnuntai-iltapäivän kokeilemalla omaa versiotani aiheesta. En normaalisti tee kovin selkeitä varjostuksia, joten tässäkin ne on tehty suht kevyellä kädellä (vaikka tuntui, että naama oli aivan oranssi).

Idea for today's post came from Stay Beautiful blog's lovely Robyn. She did a gorgeous drag look and I wanted to try my own version. I don't usually have heavy contouring, so it felt really weird to have almost half of my face orange.
Aloitin meikkipohjasta. Kasvon reunoilla selkeästi tummempi meikkivoide ja poskipäillä ja otsassa taas hieman omaa ihoani vaaleampaa. Kulmakarvojen peittämiseen on käytetty liimapuikkoa. Tosin en saanut kulmia niin hyvin peittoon kuin olisin toivonut.

I started with the foundation. I applied much darker shade to the edges my face and lighter on in the middle. I used a glue stick to cover my eyebrows. It didn't as well as I hoped this time. 
Sitten lähdin tekemään silmämeikkiä. Tein sen vähän sinnepäin, enkä oikein tykkää lopputuloksesta. Pitää joskus käyttää vähän enemmän aikaa ja suunnitella paremmin. En ole tietenkään tottunut siihen, että kulmakarvat ovat melkein pari senttiä korkeammalla, joten varjostukset ovat liian alhaalla.

Then I started applying the eyeshadows. I'm not really that happy with the result. I need to try this again some day and use more time. I'm not used to having my eyebrows that high, so the eyeshadow in the crease is a bit too low now.
Sitten jatkoin vielä kasvojen varjostamista aurinkopuuterilla ja lisäsin poskipunaa. Varjostin myös nenää ensimmäistä kertaa ja siltä se vähän näyttääkin. ;) Huulista tykkään, mutta vasta nyt valokuvista näkee, että ne olisi voineet olla vieläkin överimmät. Silmämeikki vaatii tietysti irtoripset ja otin käyttöön järeät aseet. Ripset ovat Grimasin. Ihan valtavan pitkät, mutta todella kevyet.

I continued contouring my face with a bronzer and added blush. Also contoured my nose for the first time and it looks like it. ;) I really like my lips, although they could've been even more over the top. Eye make up requires falsies and I used my biggest ones (they are from Grimas). Super long, but quite light to wear.
Kaukaa katsottuna kulmakarvat eivät häiritse, mutta läheltä näkee, että ne ovat aika epätasaisesti peitetty. Sitten laitoin vielä blondin peruukkini päähän ja eipä minua enää tunnistakaan. :)

As you can see in the close-up photo my own eyebrows show underneath the glue and concealer. After all that I only added my blond wig and became almost unrecognizable. :)
 Käytin niin monia eri tuotteita, että kysykää, jos haluatte tietää. :)

I used so many different products, so just ask if you're interested in knowing what I used. :)

8 comments:

 1. Ei tosiaan tunnistaisi :) näytät kyllä tosi oudolta, silmät eivät ole vanhat tutut. Mutta hienosti toteutettu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellekin tuli vähän outo fiilis, kun katsoin peilistä. Näitä on tosi hauska tehdä. Saa vetää ihan kunnolla överiksi. ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos! Mutta on se jännä, miten paljon luonnonvalo ja kamera syö tuosta meikin voimakkuudesta, koska varjostukset olivat todella tummat ja samoin poskipuna oli todella räikeä. Korostukset piti tehdä valkoisella, jotta ne erottuivat tarpeeksi. :)

   Delete
 3. Wow, melkoinen muutos! Mikä tuo huulipuna on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua.. Ainakin Viva la Divan 'Very Violet' -huulipunaa. Rajauksena käytin Make Up Factoryn violettia rajauskynää. Ja mahdollisesti tuossa keskellä Lime Crimen Chinchilla -huulipunaa. (Olisi pitänyt kirjottaa jo silloin ylös kaikki käyttämäni tuotteet...);)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...