Saturday, June 8, 2013

MAC: Caliente lipstick

Jopas näitä huulimeikkiposteja nyt satelee. 'Caliente' on yksi MACin tämän vuoden kesäkokoelman huulipunista. Ainakin Turussa kokoelma taitaa olla kokonaisuudessaan loppuunmyyty. Tykkään kokoelman pakkauksista, vaikka ruskea ei todellakaan ole lempivärini. Näissä himmeästi hohtavissa hylsyissä on mielestäni jotain todella siistiä.

Yet another lipstick post. :) 'Caliente' is part of MAC's summer collection this year. I really dig the packaging. Brown is one of my least favorite colors, but this lipstick tube looks quite pretty and cool. 
'Caliente' on Dazzle-huulipuna, eli hyvin glitterinen. Osa varmasti vihaa tällaisia kimallushuulipunia, mutta minä taas tykkään. :) Koostumus on ehkä hieman karhea, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Punan kuluessa, huulille jää kuitenkin aika reilusti kimalteita, joten kuluminen ei näy niin pahasti.

'Caliente' is a Dazzle Lipstick, which means that it's very glittery. Some love, some hate it. I love it. :) It feels perhaps a bit gritty, but not too much. When the lipstick wears off there's quite a lot of glitter left behind, which I like.

2 comments:

  1. Ihanan sävyinen huulipuna! Itse missasin tämän kokoelman täysin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on aivan ihana, varsinkin sitten syksyllä. Ainakaan Turkuun tuli ihan älyttömän vähän tuotteita tästä kokoelmasta, joten ei ihme, että on mennyt ohi.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...