Thursday, May 17, 2012

Real Techniques: Expert Face Brush (review and thoughts)

Lupailinkin kirjoittaa tästä uudesta sivellinlöydöstä. Kyseessä on Real Techniques by Samantha Chapman: Your Base/Flawless, Expert Face Brush (huh, mikä nimihirviö), eli siis sivellin meikkipohjalle. Tilasin tämän iHerbistä ja tämä sivellin ei maksa kuin 8.99 dollaria. Itse käytän tätä nestemäisten meikkivoiteiden kanssa ja pidän todella paljon lopputuloksesta. 
I promised to write about my latest brush find: Real Techniques by Samantha Chapman: Your Base/Flawless, Expert Face Brush. I ordered this from iHerb and it costs $8.99. I use it for liquid foundations and I love the finish it gives.
Kuvat edestä (vas.) ja sivusta (oik.)
Pictures from front (left) and side (right)
Itse sivellin on melko pieni ja olin hieman epäileväinen aluksi sen takia, mutta koko on itse asiassa aivan täydellinen. Sivellin on todella tiivis ja aivan unelmapehmeä (ja silti hyvin jämäkkä). Minulla ei ole muita  vastaavia meikkivoidesiveltimiä, joten en pysty tekemään vertailuja. Sivellin on kokonaisuudessaan n.15cm pitkä. Itselleni tuo on erittäin hyvä pituus. En pidä pitkävartisista siveltimistä, koska ne vähän väliä kolahtavat meikatessa peiliin. Varsi on myös jämäkkä ja se pysyy pystyssä itsestään meikkipöydällä (purkissa pidettäväksi se on ehkä turhan massiivinen).

This brush is quite small and I thought that it's too small for a foundation brush, but it's actually a perfect size for me. It's firm and super soft (taklon bristles) and it hasn't shed any bristles when I've washed it. It's 5 inches long. I don't like long handled brushes 'cause I keep banging them against the mirror when applying make up. This handle is very sturdy and it stands by itself on your vanity table (but it may be too wide if want to store it in a brush holder).
Olen siis tykännyt tästä ihan hurjasti. Voisi sanoa melkein, että tämä on HG meikkivoidesiveltimeni. Tähän mennessä Expert Face Brush on sopinut kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen ja lopputulos on todella tasainen ja sopivan peittävä. Illamasquan Skin Base on tuottanut päänvaivaa, koska aiemmin mikään ei oikein toiminut sen levittämiseen kunnolla (siveltimet, meikkisienet, sormet), mutta tällä lopputulos on todella hyvä. Uskallan siis suositella, jos olet etsimässä hyvää meikkivoidesivellintä. Hintakaan ei kirpaise.

I really, really like this brush. I guess this is my HG foundation brush at the moment. So far Expert Face Brush has warked with every foundation I've tried. The result is even and it gives nice coverage. And with this I've finally been able to get Illamasqua's Skin Base to work as it should. I recommend this warmly to anyone who's seeking new foundation brush. It's also very affordable.

7 comments:

 1. Minä täällä odotan levottomattomana, että omani saapuisi iHerbiltä pian. Hyvä lukea tällaisia arvosteluita tästä siveltimestä, ei tainnu tulla hutitilaus tällä kertaa. :)

  ReplyDelete
 2. Pitää pistää varmaan iHerbin toivelistalle niin muistaa napata tämän seuraavaan tilaukseen. Kuulostaa kyllä hyvälle siveltimelle!

  ReplyDelete
 3. Milla:
  Itsekin odottelen yhtä tilausta, jolla on kestänyt jo varmaan 3 viikkoa. Tuntuu, että iHerbillä on ollut tänä keväänä toimitusongelmia. Toivottavasti sinäkin tykkäät tästä siveltimestä. Itse en löydä mitään huonoa sanottavaa.

  Johis:
  Minulla on tämän lisäksi luomivärisivellin, josta ajattelin myös kirjoitella jossain vaiheessa ja kyllähän ne muutkin siveltimet (varsinkin setit) kiinnostaisivat. Ihana, kun markkinoille on tullut edullisia ja hyvälaatuisia siveltimiä, nimim. ei-ole-varaa-MACiin. :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on juuri tulossa tämä sekä muita Real Techniques'n siveltimiä iHerbistä myös :) Innolla odotan!

  ReplyDelete
 5. Näyttäisi tällä hetkellä tilaukseni status olevan "Shipped Out". Pitää toivoa, ettei menisi kolmea viikkoa, juuri sain uuden BB-voiteen jonka kanssa haluaisin juurikin testata tätä ko. sivellintä. Lisäksi minullakin tuottaa ongelmia tuo Skin Base tällä hetkellä, parhaimman tuloksen saa kun sen sormin työstän ihoon. Mutta se vie aikaa ja en oikein tykkää sormiani sotkea. No, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. :)

  ReplyDelete
 6. mimmoset toimituskulut tuollaiselle siveltimelle tulee ?

  ReplyDelete
 7. Anonyymi:
  IHerbistä tilatessa postikulut taitaa olla 6$ (tosin niillä postareilla saa tulemaan myös muuta tavaraa). Itse tilasin, kun iHerb tarjosi ilmaisia postikuluja yli 40$ tilauksiin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...