Friday, May 4, 2012

Out With The Old

Nyt olisi hyvä hetki listata loppuneita tuotteita viimeiseltä parilta kuukaudelta. Hiustenhoitotuotteita loppui kerralla vähän turhankin paljon.

It's time to make a list of products I've used up during the last couple of months. 
- Revlon ColorStay foundation (oily/combination), 110 Ivory 
- L'Oreal Million Lashes (waterproof)
- Elizabeth Arden, Double Density
- Maybelline, Lash Stiletto (waterproof)

Revlonin meikkivoidetta voisin ostaa toistekin. Pysyy kasvoilla koko päivän, mutta todella työlästä poistaa meikkisiveltimistä, josta aika iso miinus. Näistä ripsiväreistä olen ostanut uudelleen Maybellinen Lash Stiletton, juurikin vedenkestävänä. Pitää taivutukset hyvin ja melko helppo poistaa vedenkestäväksi.

I'll probably buy Revlon's foundation again. It's lasts on my face the whole day, but it's a bitch to clean from my foundation brushes. Maybelline's Lash Stiletto wp is now one of my favorites. It keeps my lashes curly.
- Giovanni, Smooth As Silk hoitoaine/conditioner
- Lactoline, kasvovesi/toner
- Cien (Lild), kynsilakanpoistoaine/nailpolish remover
- Lactoline, kasvopesu/face wash
- Avalon Organics, Biotin B-Complex Thickening shampoo

Smooth as Silk hoitoainetta olen ostanut jo lisää. Se tekee hiuksista todella hyvän tuntuiset ja selvittää takut nopeasti. Ihanaa ainetta. :) Lactolinen kasvopesua ja kasvovettä olen ostanut vuosien varrella useaan otteeseen. Nyt vaihteeksi käytössä jotain muuta. Lidlin kynsilakanpoistoaine on vakiosuosikki ja sitä löytyy aina. B-Complex shampoo oli varsin kiva uusi tuttavuus ja ostan varmaan joskus uudestaan.

I've already repurchased Smooth As Silk conditioner. It's lovely stuff. Makes my hair smooth and tangle free as promised. I've used quite a few bottles of Lactoline's facewash and toner, but now I'm trying something else for a change. Lidl's Cien nail polish remover is something that I always have. great and cheap stuff. B-Complex shampoo was quite nice so I'll probably buy it again some day.
- Garnier, Intensive 7 Days, Soothing Body Lotion, Honey
- Lactoline, pesuneste/bodywash
- Giovanni, Tea Tree Triple Treat, shampoo
- The Body Shop, Chocomania, bodywash

Garnierin vartalovoiteista minulla on kokeilussa toinen versio. Ihan ok, mutta ei nämä ihmeitä tee. Lactolinen pesunestettä minulla on aina suihkussa. En hirveästi välittänyt tuosta Tea Tree shampoosta. Varsinkin talvella  viilentävä vaikutus päänahassa oli epämiellyttävä suihkussa käydessä (muutenkin oli niin kylmä). Chocomaniaa tuskin ostan lisää. Ei sittenkään päässyt tuoksunsa vuoksi suosikkilistalle.

I already have another kind of body lotion from Garnier. They're just ok. Lactoline's bodywash is something I always have in the shower. I didn't care too much for Tea Tree shampoo. The cooling effect was quite annoying especially during the winter when it was cold already. Chocomania didn't impress me after all. The scent wasn't as good as I hoped. 

3 comments:

 1. Mistä olet tuota Revlonin meikkivoidetta ostanut, kun se tuntuu olevan Suomessa aika hankalasti saatavilla ymmärtääkseni? Ja nimenomaan toi rasvoittuvalle iholle tarkoitettu olis hakusessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Revlonia ei taida Suomesta juuri enää saada. :( Omani ostinkin Ebaystä.

   Delete
 2. Tuo Cien kynsilakanpoistoaine on mun suosikki, sen pullo oli vaan nyt vaihtunut. Tai on tota pulloa ollut jo jonkin aikaa (sellainen painettava malli) mutta itse oon ainakin viime vuonna löytänyt tota toistakin Lidlistä. Hinta oli noussut hieman, ennen se oli 1,25e ja nyt 1,99e mutta siltikään se ei mielestäni liian kallis ole ja toimii todella hyvin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...