Monday, May 14, 2012

Dollface

Tein tämän meikin pientä kuvausta varten. Havittelin jotain goottilolita tyylistä ilmettä. Hyvin perus musta-valkoinen silmämeikki ja punaiset huulet.

I made this look for small photoshoot. The theme was a bit like gothic lolita. Quite basic black&white eye makeup and red lips.
Silmämeikkiin on siis käytetty mustaa ja valkoista (Grimasin 002 ja 101), mustat rajaukset ja tekoripset ylhäällä ja alhaalla.

Nothing too fancy about the eyes. Just black and white matte eye shadows (Grimas 002 and 101), black eyeliner and false eyelashes.
Kasvoilla on Illamasquan Skin Base, jonka kanssa alan vihdoin olla kaverit. Joku kyseli toisessa postauksessa, millä levitän voiteen ja tämän hetkinen HG -sivellin on Real Techniques:in 'Expert Face Brush'. <3 Sen jättämä jälki on tasaista ja tarpeeksi peittävää. Silvetimestä tulossa vielä enemmän juttua hieman myöhemmin.

On my face I'm using Illamasqua's Skin Base. I've finally found a perfect tool to apply it with: Real Technique's Expert Face Brush. My new HG. <3 I'll be writing more about it later.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...