Tuesday, May 29, 2012

Bright Pink & Lime

Yhdistin hieman erikoisemmat värit keskenään: pinkin ja limen. Aika räväkkä, sanoisinko. :)

I combined two bit unusual colors together: pink & lime. Quite bright, I'd say. :)
Primer:
- Malu Wilz: Eye Shadow Base
- Pixie Epoxy

Eye Shadows:
- Grimas: 002 (natural white)
- Viva la Diva: Pink Glitter
- Make Up Store, Cyber Shadow: Purple
- Fyrinnae: OMGWTF

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner
- Max Factor: False Lash Effect Fusion
(Sorry about the deer in the headlights impression; the flash wasn't supposed to be on.)

Salamalla otetussa kuvassa näkyy, kuinka kirkas pinkki oikeasti on. Huulilla on Milanin Lip Flash -kynä sävyssä 04 Photo Flash.

As you can see from the picture which was taken with flash, the pink is really bright. I'm wearing Milani's Lip Flash pencil on 04 Photo Flash.

Ja sitten jälleen uusi minä. :)
And once again the new me. :)
(Testasin tilaamaani peruukkia. Laatu on yllättävän hyvä ja tykkään väristä. Kuvausrekvisiitaksi ajattelin tätä lähinnä, mutta ehkä voisin käyttää ihan muutenkin joku päivä.
I was testing a new wig I got today. The quality is surprisingly good and I really like the color. I hope to use this in some photoshoots, but I could wear when going out too.)

8 comments:

 1. Mä kanssa rakastuin, pitää testata tätä ja sitä pinkki-minttua meikkiä mitä en ole vieläkään ehtinyt kokeilla...

  ReplyDelete
 2. Oho, yllättävän aidon näköinen peruukki! Mistä tilasit? Mulla on perheessä ilmennyt väriaineallergiaa mustasta hiusväristä ja muakin vähän jo pelottaa, kun joudun palaamaan vanhaan omaan vaaleaan väriin... Olis etukäteen kiva tietää, että miltä sen kanssa näyttää, masentuako vaiko ei :)

  ReplyDelete
 3. Liza:
  This was surprisingly cool looking. :)

  Charming Nails:
  Juu, sun pitää ehdottamasti testata tätä ja samoin sitä minttu-fuksiaa. :)

  Stormayhlegi:
  Tällainen myyjä: http://stores.ebay.co.uk/Magic-Room-of-Wig Ja joo, aika oikean näköinen, koska yksi kavereista jo huolestui, että olen blondannut pääni. ;) Itse toivon, että en tule allergiseksi hiusväreille, mutta ei sen maailmanloppu onneksi ole ja vanhana haluan pitää harmaat hiukset ilman mitään värjäilyä ja peittelyä.

  ReplyDelete
 4. wau miltä tuo peruukki näyttää sun päässä :) ihan tajuttoman kiva. On ihan pakko sanoa kun blogiasi olen lukennut pidemmän aikaa, että hiuksesi näyttäisivät paljon paremmalta, jos niissä olisi edes hiukan volyymiä :) eron huomaa heti jo pelkästään tuossa peruukki kuvassa. :)

  ReplyDelete
 5. Vulcan_Butterfly:
  Thank you! :)

  Anonyymi:
  Olet aivan oikeassa, hiukset näyttäisivät huomattavasti paremmilta, jos niihin saisi taiottua jostain volyymiä. :) Mutta allekirjoittaneen täysi avuttomuus hiusten kanssa ei auta asiaa. Olisi kiva omistaa myös paljon paksummat hiukset. ;) (Ja olen huomannut, että muotoiluaineet, kuten muotovaahto, kuivashampoo ja lakka suuremmissa määrin, ärsyttävät päänahkaani aivan sietämättömästi.) Aamuisin aika menee naaman maalaamiseen ja hiukset vain harjaan ennen ovesta poistumista.

  ReplyDelete
 6. Oletko kokeillut hiuspuuteria? Sitä tuputellaan lähelle tyveä (ei kuitenkaan päänahkaan),jolloin tekee mattaisen pinnan,ja kammalla sitten hiukan tupeerataan- ihan vähän vain, koska hiuspuuteri on ikäänkuin"kemiallinen tupeeraus". Got2Be:lla on hiuspuuteri, joka on edullinen ja hyvä- kokeile :) Btw postaus, jossa esittelit Makeup Storen Redelicious huulipunaa oli upea, ja näytti ihan tajuttoman hyvältä! Itselläni on myös sama puna ja käytän sitä päivittäin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...