Monday, February 6, 2012

Diesel: Loverdose

Top notes: mandarin, star anise
Heart: jasmine, gardenia, licorice
Base: amber, woody notes, vanilla

Sain joululahjaksi tämän tuoksun ja nyt lienee vihdoin aika kirjoitella muutamia ajatuksia. Pidän todella paljon tästä Dieselin uudesta hajuvedestä. Se on makea, muttei liian raskas. Olen käyttänyt Loverdosea melkein päivittäin tänä vuonna. Pidän myös pullosta todella paljon. Loverdose muistuttaa Lolita Lempickan nimikkotuoksua nuottiensa perusteella, mutta omaan nenääni nämä kaksi ovat erilaisia. Tosin olen huomannut myös sen, että jos aamulla olen suihkaissut Lempickaa, niin Loverdose sopii sen kaveriksi illalla. Näissä kummassakin on vaniljaa, lakritsia ja anista. Loverdose on itselleäni enemmän vaniljainen kuin Lempicka ja ehkä myös makeampi, mutta kannattaa olla tarkkana annostelun kanssa, ettei lopputulos ole liian voimakas.

(Lolita Lempicka)

This perfume was a christmas present and now it's finally time to write my thoughts about it. I'm really loving this Diesel's new scent. It's sweet, but not too overpowering. I've used Loverdose almost daily this year. I also love the bottle. Loverdose is a bit similar to Lolita Lempicka's first perfume, but in my opinion not really the same. But I've noticed that if I've sprayed Lempicka in the morning Loverdose goes really well with it in the evening. They kind of complement each other. They both have vanilla, licorice and anise. On me Loverdose smells more like vanilla and is sweeter, but little goes a long way or it can be too strong.

Lahjapakkauksessa tuli mukana myös 50ml suihkugeeli ja vartalovoide. Suihkugeeliä en ole vielä kokeillut, mutta vartalovoidetta olen testannut. Tosin en todellakaan koko kroppaan, vaan lähinnä käsivarsiin. Tuoksu ei ole mielestäni ihan 100% sama, mutta se toimii ihan yksinäänkin, jos ei halua käyttää itse hajuvettä.

There was also 50ml shower gel and body lotion in the gift box. I haven't tested the shower gel yet. The body lotion doesn't smell exactly like the perfume, but it's still nice. And you can use it by itself, no need to use the perfume too (not all over my body, though).

3 comments:

 1. Voi että kun mäkin haluaisin tuon hajuveden :) Olisin ostanutkin, mutta noita lahjapakkauksia ei enää ollut jäljellä joulun aikaan. No, ehkä maaliskuun laivareissulta löytyy.

  ReplyDelete
 2. Loverdose on toisaalta ihana mutta toisaalta tuoksuu ihollani aivan liian makealta, eli siis niitä tuoksuja joita haluaisi käyttää mutta joita ei vaan voi. :/

  ReplyDelete
 3. Elisa:
  Luulisi, että viimeistään ensi jouluksi tulee taas noita lahjapakkauksia. Ja nettikin varmasti auttaa tässä asiassa. Tämä on kyllä tosi ihana tuoksu. <3

  Anna Gramm:
  Ymmärrän todella hyvin tuntosi. En itsekään ollut alussa ihan varma tästä juuri tuon makeuden takia (mutta omalla ihollani tuoksu pysyy sellaisena miellyttävänä ja pehmeänä). Monet hajuvedet, joista minun "pitäisi" tykätä tuoksuvat nenääni jotenkin pahalta (kuten Kenzon L'amour ja Diorin Hypnotic Poison).

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...