Friday, February 17, 2012

Illamasqua: Skin Base Foundation 02

Suuret kiitokset 'Tyttö Ilman Helmikorvakorua' -blogin pitäjä Sonialle, jonka ansiosta pääsin vihdoin testaamaan ensimmäistä Illamasquan tuotettani (paketti saapui vielä sopivasti ystävänpäivänä <3 ). Kyseessä on siis kesällä 2011 lanseerattu Skin Base -meikkivoide. Tämän meikkivoiteen sävy oli Sonialle liian vaalea, joten ajattelin, että minulle se voisi sopia.
Thanks to Sonia from 'Girl Without a Pearl Ear Ring' blog I got to test my first Illamasqua product (the package arrvied on Valentine's Day <3). I'm talking about Skin Base foundation which was released last summer. This shade was too pale for Sonia so I wanted to give it a try.
Pidän Illamasquan pakkauksista ja yleisilmeestä aivan suunnattoman paljon. Se on synkkä ja erottuu muista, mutta ei missään nimessä ole kliseinen. En pistäisi yhtään vastaan, jos suurin osa meikeistäni olisi tältä firmalta.

I adore the aesthetics of Illamasqua. It's dark and a bit gothic and it stands out. But it's not clichéd. I really wouldn't mind if majority of my make upwas from this company. :)
 INCI
Skin Base 02 swatch käsivarrella. Voide on pigmenttistä ja melko paksua, mutta silti suht helppoa levittää. Tosin ensimmäisellä kerralla lopputulos kasvoilla näytti vain pahalta. Kaikki kuivat kohdat korostuivat ja lopputulos oli epätasainen. Seuraavalla kerralla lopputulos oli jo paljon parempi. Pysyvyys on melko hyvä omalla rasvoittuvalla ihollani, mutta luulen, että tämä olisi parempi esim. sekaiholle. Meikkivoide ei tummu iholla päivän mittaan tai muutenkaan kökköönny. Eli siitä plussaa. Hoitavista ominaisuuksista en osaa sanoa, mutta tällä viikolla ihoni on ollut tasaisempi, kun olen käyttänyt tätä. Myöhemmin selviää, onko tuo vain sattumaa.

Here's a swatch of SB 02 on my arm. Skin Base is pigmented and quite thick, but it's quite easy to apply and blend. Although I must say that the frst time I used this the result looked quite awful (it was uneven and I could see all the dry patches). But the next time the result looked so much better. It stays on quite well on my oily skin, but I still think this would work better on combination skin. It doesn't turn darker during the day, which is nice. This is also said to be conditioning to your skin and actually my skin has been better this week, but it's hard to say if it's just a coincidence.
- Illamasqua: Skin Base 02
- Kryolan: Translucent Powder
- MAC: Azalea Blossom blush

Tässä Skin Base kasvoilla. Kuten näkyy, niin SB 02 sävy on todella vaalea. Se on vaaleampi kuin normaalisti käyttämäni meikkivoiteet, mutta tämä sulautuu yllättävän hyvin kasvoille ja kaulan väriin. Minulle sanottiin, että näytän erityisen kalmaiselta tämän kanssa. ;) 02-sävy on punapohjainen ja seuraava sävy 03 taas keltapohjainen. Itselleni normaaliin arkikäyttöön paras olisi varmaan 04, joka on enemmän neutraali, mutta en tiedä, onko se on jo liian tumma. Tähän hieman liittyen minulla on tarkoituksena swatchata kaikki meikkivoiteeni ja tehdä pientä vertailua vaaleiden sävyjen kesken.

Here's Skin Base on my face. As you can see shade SB 02 is really pale. It's actually paler than the foundations I normally use, but it still blends into my skintone quite nicely. I was told that I was looking extra ghostly when I was wearing this the other day. ;) 02 is pink based and the next shade 03 is yellow based. I think that 04 would be quite nice for my skintone for every day use as it's a neutral shade, but I don't know if it's too dark. I will be swatching all my foundation and compare the light/pale shades.
Skin Base on melko kallis voide: 25£ (ainakin omalle kukkarolleni), joten kokeilen tätä vielä kaikessa rauhassa ennen kuin päätän, ostanko tätä joskus uudestaan. Muita Illamasquan tuotteita tosin haluan kokeilla. Himotuslistalla ykkösenä on sinivioletti huulipuna 'Kontrol'. <3 Onko teillä omia suosikkeja tai suosituksia?
(Illamasquan Facebook-sivuilla on lupailtu jotain kivaa extraa faneille, kun tykkääjien määrä ylittää 50 000, joten käykäähän tykkäilemässä. :) )

Skin Base is quite expensive: 25£ (at least for me), so I'll keep trying this and then decide if I want to order it again. But there're other products I do want to try from Illamasqua. Number one on my 'want list' is blue-purple lipstick 'Kontrol'. <3 Do you have any personal favorites or recommendations?
(Btw, Illamasqua's Facebook page says that after they reach 50 000 fans they're going to have an exlusive offer. Go and like them. :) )

3 comments:

 1. Hei mikä Kryolanin irtopuuteri sulla on käytössä? Translucent kyllä, mutta mikä sävy?

  Kiitos! :)

  ReplyDelete
 2. Unohtunut nähtävästi kirjoittaa tuohon, vaikka muissa meikeissä sen yleensä mainitsen. Eli LT1.

  ReplyDelete
 3. Hei, Itselläni on sekaiho ja kokeilin tätä meikkivoidetta ja tuntu että sitä on tosi vaikea laittaa naamalle. Se kuivaa tosi nopeesti, sitä on vaikee työstää naamaan ja naamasta tulee tosi kuivan näkönen. Eikä se tunnu peittävän paljoa. Vähän surettaa kun en koskaan löydä hyvän väristä meikkivoidetta ja odotukset oli tosi korkeella tästä, kun värikin sopii. Oisko antaa vinkkejä miten tästä sais toimivan?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...