Sunday, February 12, 2012

Maybelline: Fit Me! Foundation, 110 Porcelain

Täydellisen meikkivoiteen metsästys lienee tuttua melko monille ja itse kuulun myös tuohon ryhmään. Meikkivoide on varmaankin tärkein meikkituote minulle, jos vain yksi pitäisi valita. Ihoni on rasvoittuva, punottava ja epäpuhdas. Hyvä peittokyky ja kesto ovat ehdottomat vaatimukset.
Struggling to find that HG foundation is familiar to many. And I'm one of them. It's probably the most important make up item if I hda to choose just one. My skin is oily, red and blemished. I want even coverage and long lasting finish.
Maybellinen Fit Me! -meikkituotteet rantautuivat Suomeen pari viikkoa sitten ja huomasin, että meikkivoiteissa näyttää olevan oikeasti vaalea sävy 110 Porcelain. (Ottamassani kuvassa se näyttää tummemmalta kuin todellisuudessa.) Meikkivoiteiden lisäksi sarjaan kuuluvat puuterit, poskipunat ja peiteaineet.
Maybelline's Fit Me! products hit our counters couple of weeks ago and I noticed that the lightest foundation shade 110 Porcelain is actually quite pale. (It looks much darker in my picture.) Fit Me! line also includes pressed powders, blushes and concealers.

Ostin meikkivoiteen ja luin vasta sitten arvosteluja netistä. Olin aivan varma, että nyt tuli vikaostos. Kaikkialla luki, että meikkivoiden ei peitä mitään ja sulaa kasvoilta pois samantien. Onneksi tuo ei ainakaan omalla kohdallani pidä paikkaansa. Meikkivoide on tosiaan melko ohutta, mutta sanoisin, että se on silti ainakin puolipeittävä. Se ei sula kasvoiltani tai saa ihoani näyttämään rasvaiselta (lisään puuteria *aina* meikkivoiteen levittämisen jälkeen). Ihoni alkaa kiiltemään hieman helpommin kuin normaalisti, mutta ei mitenkään pahasti. Erillisen peitevoiteen kanssa saan tällä tarpeeksi peittävän pohjan. En ole ihan varma tummeneeko tämä iholla päivän mittaan. Ehkä hieman, joten jos mahdollista, kannattaa pyytää pieni näyte kokeiltavaksi. Tämä sopii varmaankin parhaiten normaali/sekaihoisille.

I bought this foundation before reading any reviews and thought that I've made huge mistake. Many wrote that this doesn't cover anything and melts away. Fortunately that wasn't true on my case. The foundation is quite thin, but I'd say I get medium coverage with it. It doesn't melt away during the day or make my skin look even oilier (but I always put powder on top of my foundations). My face gets a bit shinier than usual through out the day, but nothing too bad. With this and a concealer I get a nice even base. I'm not completely sure if this turns a bit darker on the skin during the day, so you may want to ask for a sample first, if possible. I think this is best for people with normal/combination skin.
Tässä swacth käsivarren iholla. Kuten näkyy, tässä on todella hyvä sävy. Meikkivoide sulautuu melkein täydellisesti omaan ihooni. Mielestäni tämä 110 on aika neutraalin värinen. Ihoni on sävyltään jossain MACin NW/NC10-15 välillä. Tosin punoituksen vuoksi kasvojeni iho näyttää aina tummemmalta.

Here's the foundation swatched on my arm. As you can see it matches my skin tone really well. In my opinion 110 is quite neutral toned. My skintone is somehere between NW/NC10-15. But as my face is always a bit red it makes it look darker.
Tässä vielä INCI. / Here's the INCI.

Tässä vielä kuva meikkivoiteesta koko kasvoilla. Luonnonvalo saa minut näyttämään aavistuksen kalpeammalta kuin muu valaistus, mutta kuten näkyy, niin kasvot ja kaula ovat samanväriset. Peitevoiteena minulla on Inglotin Cream Concealer 60 (vaalean vihreä punaisuuden peittäjä) ja puuterina Kryolanin Translucent Powder TL1. Uutta suosikkia tästä ei tullut, mutta kivaa vaihtelua paksumpiin meikkivoiteisiin tottuneelle.
Here's the foundation on my whole face. Natural light makes me look a bit paler than reality, but asyou can see my face and neck are the same color. I'm also wearing Inglot's Cream Concealer in 60 (light green to cover redness) and Kryolan Translucent Powder TL1. This won't be my new HG, but it's a nice alternative to all my heavier foundations.

6 comments:

 1. Kävin kerran kauppareissulla hipelöimässä näitä, ja jotenkin jäi sellainen mielikuva että tämä sävy olisi ollut tummempi mutta kovin vaalealtahan tuo näyttää... Pitänee ehkä vilkaista uudelleen! :) Sarjan puuterit eivät ainakaan kädelle testattuna miellyttäneet, kun vaaleimmista sävyistä löytyi pelkästään liian punainen ja liian keltainen vaihtoehto.

  ReplyDelete
 2. Kadotin alun perin mielenkiintoni, kun luin Phyrran arvostelun, että tuo sävy olisi pinkki (?).
  Näytteitä on jotenkin vaikea pyytää markettivoiteista, mutta onneksi kiinnostavampiakin uutuuksia on, joten taidan muutenkin jättää väliin. :)

  ReplyDelete
 3. Anna Gramm:
  Ihan kalmankalpea tämä ei ole, mutta ehdottomasti markettimeikkivoiteiden vaaleimmasta päästä. Puutereiden värit ovat vähän oudot. Se vaalein on todella punertava. Tosin käytän nykyään hyvin harvoin kivipuuteria ja silloinkin Natural Coden vaalein 'Vanilla' ajaa asiansa erinomaisesti.

  Anonyymi:
  Kovin pinkki tämä ei mielestäni ole (ainakaan muihin Maybellinen meikkivoiteisiin verrattuna), mutta ei myöskään keltaiseen taittava. Pitää varmaan tehdä pientä vertailua meikkivoiteiden kesken.
  Itse olen välillä pyytänyt näytteitä myös markettivoiteista ja ihan hyvä niin, koska muuten olisi tullut hutiostos.

  ReplyDelete
 4. Tämä meikkivoide tulee todennäköisesti ostettua ja mahdollisesti saman sarjan peitevärikin. Kokeilin tätä 110 sävyä, just passeli kaikin puolin. Ensin mietin että onkohan liian kevyen tuntuinen, mutta ei sentään. Tuli mieleen Maybellinen Pure Liquid Mineral meikkivoide, ihan samalta tuntui iholta ja siitä voiteesta tykkäsin. Ei liian pakkeli, mutta ei ihan mikään läpikuultava huntukaan.

  ReplyDelete
 5. I hear that the version with the pump is a new formula, more of a gel consistency rather than liquid. Do you find this is less runny than a typical liquid foundation? Maybe this is why the coverage is more medium than sheer? If it is new, i can't wait til i can get it on ebay! We (of course) don't have the lightest colour in Australia. Us pale girls on a budget are always ignored!

  ReplyDelete
 6. We've only got this version in Finland so I can't do a comparison. I'd say that the liquid is quite runny, but I wouldn't call this sheer. But I've used this quite little 'cause my skin is so oily that this doesn't hold the whole day. But the lightest shade is quite pale, so that's a plus.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...