Thursday, June 16, 2016

Urban Decay: Iconic Smoky Eye

Kesän kiireet ovat virallisesti taas alkaneet töissä ja blogissa on välillä vähän hiljaisempaa. Yritän kuitenkin kuvata meikkejä ja purkaa kuvasaalista aina jossain sopivassa välissä. Tämä meikki on viime viikonlopulta. Halusin pitkästä aikaa ottaa Urban Decayn Naked Smoky -paletin käyttöön. Paletin mukana tuli ohjeet neljään eri silmämeikkiin ja tässä niistä Iconic UD Smoky Eye.
Meikki on melko tumma, mutta mustaa käytetään ainoastaan rajauksissa. Olen tällä viikolla muutenkin käyttänyt rajauksena kynää nestemäisen eyelinerin sijaan ja olen ollut aika tyytyväinen lopputulokseen. Kai se vanhuus tulee, kun näin alkaa pehmetä. ;)
Tässä vielä mallikuva ja kirjoitetut ohjeet. Yritän joskus saada tehtyä ja kuvattua ne kolme muutakin meikkiä. Pidän tällaisista ohjeista todella paljon, koska niistä saa ideoita omaan meikkaamiseen. Sitä kangistuu omiin kaavoihinsa, joten välillä on kiva kokeilla erilaisia tapoja meikata.
Huulille pääsi ColourPopin huulimatta 'Dr.M'. Edelleen aivan mielettömän ihastuttava vihreän turkoosi. Tämä smoky -meikki on todella kiva. Intensiivinen olematta liian tumma.
In English:
I finally took pictures of my version of Urban Decay's Iconic UD Smoky Eye look. I really like it. 

4 comments:

 1. Kaunis meikki, huulet on kyllä piste i:n päälle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Huulet ovat ehkä yllättävän väriset, mutta jotenkin ne sopii tähän meikkiin.

   Delete
 2. Kaunis meikki! Ja huulipuna aivan upea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dr.M on aikalailla täydellinen turkoosi huulille. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...