Wednesday, June 8, 2016

MAC: Stone - Kivihuulet

MACin mattainen Stone -huulipuna on kiinnostanut minua jo pitkään. Epäilykseni oli, että sävy on liian ruskea. Onneksi tätä testattiin käydessäni meikissä MACin pisteellä ja pakkohan tämä oli saada. Kävin viime perjantaina hakemassa tämän huulipunan Back2Macinä Helsingin pisteeltä.
Stone on siis harmahtavan ruskea mattapuna. Koostumus on hyvin miellyttävän tuntuinen huulilla ja väri levittyy helposti. Ihan supermatta tämä ei ole, joten ei ole erityisen kuivattava. Käytän nykyään aina huulipunien alla MACin Prep+Prime Lip pohjustajaa ja huulet ovat voineet paljon paremmin. Enää ei tarvitse joka ilta repiä riekaleita huulista, vaan nyt riittää pelkkä huulirasvan lisääminen.
Mielestäni huulilla Stonen harmahtava sävy tulee vielä paremmin esille. Tämä on aika ysäri, tosin itse muistelen, että silloin rusehtavat sävyt olivat lämpimän sävyisiä, eivät tällaisia kylmiä.
Itse asiassa koko meikki on aika ysäri. Vaalea, mattapintainen iho ja melko hento poskipuna. Kasvojen varjostaminen taas ei kuulunut silloin meikkeihin, mutta itse haluan hieman muotoilla kasvojani. Muistelen, että tykkäsin lukea Suosikissa ollutta meikkipalstaa, johon sai lähettää meikkikysymyksiä. Olisi kiva lukea joskus niitä vanhoja lehtiä ja lueskella juurikin tuota meikkipalstaa.

Simämeikki oli harvinaisen pelkistetty. Käytin MACin Burgundy times nine -palettia ja ruskeaa kynää rajaukseen. En vaan oikein osaa olla näin maltillisen rajauksen kanssa. :)
In English:
I just had to get MAC's Stone matte lipstick. It's very pretty greyish midtone brown. In my opinon the grey tone shows better on lips. I kinda liked my 90's inspired look.  

4 comments:

 1. Todella erikoinen sävy, mutta sopii sulle täydellisesti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ihan mahtava sävy. Ihan superneutraali, mutta silti outo. :)

   Delete
 2. Oooh nyt on hieno! Ihanasti ysäri :) Jonnaa kompaten, tosi erikoisen värinen puna mutta istuu sulle kyllä ihan täydellisesti :) itse olen niin värirajoittunut että ei sopisi minulle yhtään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä harmahtavat eivät ole kaikkien juttu. Tosin riippuu varmasti asenteesta myös. Mä olen vaan päättänyt, että tällaiset sävyt sopii minulle. :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...